Vacanta cu peripetii

   Totul s-a intamplat vara trecuta. O fata de 16 ani impreuna cu familia si cu cativa prieteni ai acestora, au plecat cu masinile in Franta, fiind foarte entuziasmati. Au ajuns in localitatea cu pricina, cu ajutorul GPS-ului, dar nu vedeau numarul vilei pe care trebuiau s-o gaseasca. Au coborat din masini si au inceput sa se uite la numerele caselor, cautandul pe cel de pe adresa primita prin e-mail. Impreuna cu fratele si cu mama ei au inceput sa se plimbe pe acea strada, iar spre amuzamentul lor au observat ca numerele caselor erau cam aleatorii, uneori sarind si cu cate 3-5 numere sau mai mult. Dupa ce s-au convins ca in acea directie nu aveam nicio sansa sa gaseasca numarul cel bun, s-au intors si au sunat pe la usi sperand sa li se spuna unde-l puteau gasi. Dar, surpriza, casele respective erau cam goale.
   Asa se face ca in cele din urma au ajuns la sectia de politie din localitate. Fiind duminica seara nu era decat un singur politist acolo. Au intrebat mama si cu matusa acesteia, i-au aratat pozele vilei pe care trebuia sa o gaseasca, care erau postate pe site-ul respectiv, iar dupa cateva telefoane facute de acesta au aflat ca vila cu pricina nu exista. Rezervarea fusese facuta pe internet, iar plata facuta integral.
   In fine au gasit un loc in care sa stea cateva zile si au gasit alta vila mult mai frumoasa decat cea care, de fapt, nu exista. Iar in cele din urma vacanta s-a dovedit a fi una foarte frumoasa, au vizitat multe locuri, au ras si s-au distrat de minune.
   Iar acum acest eveniment a devenit un motiv de distractie pentru toti cei implicati.

Comentarii