Vacanta cu peripetii – part 2

Dupa ce s-au instalat in noua vila, fata impreuna cu restul grupului au inceput sa viziteze localitatile din apropiere, inotau in piscina vilei si mergeau la plaja. Iar seara jucau carti, spuneau glume si povesti. Totul era cum nu se putea mai frumos.
Intr-o seara a fost o ploaie mai puternica cu rupere de nori care a durat toata noaptea. Urmatoarea zi surpriza: nu mai era curent in toata zona. Singura cladire care avea curent era un hotel aflat in apropierea vilei. O sosea era blocata din cauza unei viituri care a avut loc din cauza ploii.
Pana de curent a durat trei zile, timp in care tot ce puteau face era sa se plimbe prin zona si sa joace carti cat era lumina afara. Singurul avantaj il reprezenta faptul ca nefiind curent parcarea era gratis. Toata zona se baza pe curent electric, iar din aceasta cauza nu prea aveau multe optiuni. Baietii erau suparati deoarece nu puteau urmari Campionatul Mondial de Fotbal.
Evident francezii nu primeau decat “urari de bine” din partea grupului.
In a treia zi de cand nu aveau curent cateva persoane jucau rentz in bucatarie, iar ceilalti erau prin casa. La un moment dat unchiul fetei intra in casa si zice urmatoarea fraza: “Aprindeti ma lumina!” In acel moment s-au aprins luminile. Toata lumea a fost atat de incantata incat au inceput sa tipe de bucurie.
Jocul a fost lasat balta, baietii au pornit televizorul pentru a vedea ce mai ramasese din meciul din acea seara, iar cei trei adolescenti au pornit cele trei laptopuri pentru a intra pe internet.
Concluzia: au fost trei zile foarte intersante.

Comentarii