"Flacăra iubirii" de Nicholas Evans

Julia Bishop, născută şi crescută în New York, îşi va petrece vara în Montana, oferind consiliere pentru adolescenţii cu probleme. Însă ceea ce Julia nu ştie este că această experienţă îi va schimba viaţa.
Îndrăgostită până peste urechi de pompierul paraşutist şi muzicianul Ed Tully, abia aşteaptă să îşi petreacă weekendurile cu el în Misoula. Dar o relaţie foarte puternică se formează pe neaşteptate între ea şi prietenul cel mai bun al lui Ed, Connor Ford. Fermier din Montana şi pompier la rândul său, lui Connor îi place să lupte cu flăcările pe cât de mult iubeşte fotografia. Însă, aproape imediat după ce o cunoaşte, ajunge să o iubească pe Julia şi mai mult. Legăturile dintre cei trei devin din ce în ce mai puternice şi mai complicate, însă focul care le ameninţă viaţa îi va schimba pentru totdeauna.


Am citit cartea asta din curiozitatea acum ceva timp și m-am gândit să spun câteva cuvinte despre ea.
Sincer, nu știam la ce să mă aștept, iar la început chiar mi-a plăcut. Au fost destule lucruri care să mă facă să vreau să aflu ce se va întâmpla mai departe și chiar a fost interesant. Însă pe la jumătate, dacă îmi amintesc corect, după un anumit incident cartea nu a mai fost atât de interesantă ca la început. Iar după un anumit număr de pagini finalul era destul de previzibil.
Nu a fost chiar atât de bună pe cât mă așteptam să fie la un moment dat, dar chiar și așa pot spune că mi-a plăcut. În ea sunt prezentate și niște situații care pentru mine au fost noi, e prima carte în care dau de așa ceva, din câte îmi amintesc.

Comentarii