How I met your mother

The year is 2030. Ted Mosby is relaying the story of how he met his wife to his daughter and son. The story starts in the year 2005, when then twenty-seven year old architect Ted was spurred on to want to get married after lawyer Marshall Eriksen and kindergarten teacher Lily Aldrin, his best friends from their college days at Wesleyan and Marshall who was his roommate at the time, got engaged after nine years of dating each other. Ted's new quest in life was much to the dismay of his womanizing friend, Barney Stinson. But soon after Marshall and Lily's engagement, Ted believed that his life mate was going to be news reporter and aspiring news anchor Robin Scherbatsky, who, despite having had a romantic relationship with her after this time, ended up being who the kids know as their "Aunt" Robin. As Ted relays the story to his kids, the constants are that their Uncle Marshall, Aunt Lily, Uncle Barney and Aunt Robin are always in the picture and thus have something to do with how he got together with their mother.


M-am hotărât să scriu despre acest serial deoarece îmi place mult și este foarte amuzant. În încercarea lui de a-și găsi sufletul pereche, Ted are parte de multe experiențe, haioase, iar prietenul lui, Barney Stinson, nu ratează nicio ocazie de a-i spune că ideea lui de a se căsători este greșită și că dacă va face acest lucru va sfârși prin a fi o persoană complet nefericită. Asta și alte idei de ale lui pe care le susține cu fermitate.
Nu am ajuns decât la sezonul al patrulea al acestui serial care este de altfel destul de lung(șapte sezoane în acest moment) și care încă nu s-a terminat. Dar cu toate astea pot spune că îmi place mult, sunt multe întâmplări haioase, dar și câteva lucruri din care toți putem învăța câte ceva.
Personajele sunt foarte amuzante și mai mereu se găsește cineva care să nimerească într-o situație nu tocmai obișnuită, ca să zic așa, iar de aici totul începe să devină mult mai interesant. Dintre toate personajul meu favorit este Barney datorită caracterului său și a faptului că susține niște idei mai mult sau mai puțin trăznite, depinde de situație, și pentru că le spune mereu prietenilor lui ceea ce gândește și le oferă tot felul de sfaturi, chiar și atunci când ei nu îi cer asta, cel mai adesea lui Ted, pe care încearcă din răsputeri să-l convingă să renunțe la ideea de măritiș. Dar, deși la început pare a fi doar un mare fustangiu, pe parcursul serialului apar niște momente din care ne putem da seama de faptul că Barney nu este chiar atât de nepăsător cum ar vrea să pară.
Un serial haios, cu personaje pe măsură, care eu consider că merită vizionat. Singurul lucru care nu îmi place la el este faptul că pe fundal se aud din când în când râsete, care mie una mi se par inutile, dar după un timp m-am obișnuit cu ele atât de mult că nici măcar nu le mai aud.

Comentarii

  1. eu sunt suparat ca s-a terminat "doi barbati si jumatate"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am văzut, dar am auzit că e amuzant. Cred că o să mă uit și eu la el când voi avea mai mult timp.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu