Viața (2)

În viață sunt momente în care o persoană îți lipsește mult, iar tu ai vrea s-o scoți afară din vise pentru a o strânge foarte tare în brațele tale!

Când ușa fericirii se închide, o altă ușă se deschide, dar noi continuăm să privim ușa închisă și nu dăm importanță celei deschise.

Să nu crezi în aparențe, sunt adeseori înșelătoare. Nu te interesa de bogății, ele vor dispărea.

Caută pe cineva care să îți transmită bucuria sa până când cea mai rea zi va deveni mai bună. Caută pe cineva care să facă să zâmbească sufletul tău.

Visează ceea ce vrei să visezi. Mergi acolo unde îți dorești să mergi. Încearcă să fii acolo unde vrei să fii. Pentru că viața e unică și există o singură posibilitate de a face lucrurile pe care le dorim.

Cei norocoși nu au nevoie de bunul cel mai bun. Caută pur și simplu ce e mai bun din ceea ce au întâlnit în drumul vieții lor.

Cel mai frumos viitor va depinde întotdeauna de necesitatea de a uita trecutul. Nu vei putea merge înainte în viață dacă nu vei trece peste erorile trecutului și peste tot ceea ce ți-a rănit inima.

Când te-ai născut plângeai și toți cei din familie surâdeau. Trăiește viața din plin, fă lucrurile până la capăt, astfel încât să poți zâmbi întotdeauna și să nu aduci lacrimi altora.

Comentarii

Trimiteți un comentariu