Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Cei patru prieteni vor să se întoarcă la New York, la grădina zoologică pe care la început abia așteptau să o părăsească. Dar ca să facă asta au nevoie de cei patru pinguini și de avionul lor, iar ei se află în Monte Carlo. Așa că decid să meargă acolo, să-i ia pe ei și avionul lor și să plece spre New York. Până aici toate bune și frumoase. Ajung în Monte Carlo, dar planul lor de a-i lua pe pinguini de acolo fără să fie văzuți nu prea iese așa cum speraseră și ajung să fie urmăriți de o tipă, pe nume Dubois, de la Controlul Animalelor care tot ce își dorește este capul leului pe peretele ei.
În cele din urmă, toată gașca reușește să se ascundă într-un tren al unui circ. De la celelalte animale ale circului află că acesta ar putea ajunge în New York dacă reușesc să impresioneze un anumit critic la Londra.
Bazându-se pe asta ei cumpără circul(poveste lungă), dar află destul de repede că animalele de acolo nu sunt atât de pricepute la a face un spectacol reușit precum credeau ei că sunt. Iar speranțele lor că vor ajunge înapoi acasă se diminuează considerabil, ca să nu mai spun că acea Dubois, o femeie destul de ciudată, dar amuzantă din această cauză, e în continuare pe urmele lor.
Alex decide că poate cu puțin antrenament, muncă în echipă și mult optimism ei ar putea totuși să facă un spectacol suficient de bun pentru a ajunge la New York.
Oare vor reuși ei să facă un spectacol pe măsură și să ajungă acasă? Dar în același timp trebuie să se ferească și de Dubois. Oare vor reuși?

Mie sincer filmul mi-a plăcut foarte mult. Am râs o grămadă, au fost foarte multe scene amuzante. Iar cum legile fizicii și ale gravitației nu se aplică în animații cred că vă puteți da seama că se întâmplă niște lucruri absolut hilare :))

Comentarii

Trimiteți un comentariu