7. Scrie despre zodia ta și dacă crezi că ți se potrivește

Ok, am căutat pe internet informații cu privire la zodia mea și am tăiat tot ceea ce consider că nu mi se potrivește.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Semnul Balantei confera nativilor o mare blandete, cinste, moravuri convenabile, un suflet caritabil, inima iubitoare cu credinta. Caracterul este sincer, drept, deschis, comunicativ, un pic melancolic. Se enerveaza usor, dar ii trece repede. Exista o anumita indecizie in acte, ca si in sfaturi. Este un spirit inventiv, aptitudini pentru stiintele mecanice, dar fara profit pentru nativ. Vointa, cu toate ca este ferma, nu reuseste niciodata. Nativii au aptitudini pentru studiu, indemanare si in genere gust pentru arta. Gusturile sunt rafinate si se dedau bucurosi placerilor. Sunt atasati de pasiunile lor, dar asteapta ca tot timpul ele sa se schimbe.Persoana nascuta in zodia Balanta sau cu Ascendentul in Balanta, se afla sub influenta planetei Venus (guvernator traditional), care o face fermecatoare, atrasa de arta, dar care nu daruieste decat daca primeste. Daca aceasta persoana incepe o cercetare spirituala, se plaseaza sub influenta planetei Uranus (guvernator esoteric) care-i permite sa daruiasca iubire fara sa astepte ceva in schimb, dezvoltand o mare intuitie. Daca isi va continua evolutia, ea se va plasa sub influenta lui Saturn care-i va permite sa-si puna in practica ideile noi si intuitiile pentru a-i ajuta pe ceilalti.
BALANTA simbolizeaza masura, armonia si instabilitatea, echilibrul si justetea. Nativul este gentil, amabil, sociabil si are un talent innascut in a modera unele situatii conflictuale. Nu suporta tonurile ridicate, certurile, tot ceea ce implica tensiune psihica si va cauta intotdeauna sa aplaneze cu tact astfel de imprejurari discordante cu temperamentul sau.
Cel nascut in aceasta perioada este rabdarea intruchipata si, daca lucrurile nu merg asa cum isi doreste, stie sa astepte pana cand toate ii vor fi favorabile. Deviza sa este "timpul rezolva orice problema" si de aceea aluneca adesea spre cele neplacute, amanandu-le rezolvarea pentru mai tarziu, ori chiar pentru ultimul moment, in caz ca acestea nu au evoluat spre mai bine. 
Este un altruist si se poate conta pe ajutorul sau, caci el il acorda ca pe ceva natural, firesc, dublat fiind si de o mare generozitate. Adesea isi ajuta financiar parintii, fara a se astepta la aprecieri laudative din partea acestora, ci intr-un mod discret si eficient. Iubeste confortul si are multiple inclinatii artistice. Sensibil si romantic are nevoie de afectiune si de admiratie. Foarte usor adaptabili si sociabili, le place sa straluceasca in anturajele lor si adeseori pot deveni scanteietori printr-o observatie sau o remarca. Nu agreaza muncile brute.
Nu suporta sa fie umilit si daca acest lucru se intampla totusi, se transforma fie intr-un copil retras, inchis in sine, fie intr-un rebel fara cauza. Fetitele sunt cochete si isi petrec multa vreme in fata oglinzii. Le place natura si laturile ei artistice si au o afectiune deosebita pentru animale.

Comentarii