9. Cum speri să fie viitorul tău

Uff, sincer întrebările legate de viitor mă cam bagă în ceață pentru că, așa cum am mai spus, nu sunt foarte bună la a-mi închipui cam ce aș vrea să se întâmple peste o perioadă mai îndelungată de timp. Prefer să o mă gândesc mai degrabă la viitorul apropiat. De exemplu acum aș vrea să intru la facultatea pe care mi-am ales-o și, eventual, poate voi reuși să obțin vreo bursă prin străinătate. Da, aș cam vrea să lucrez undeva în străinătate, pentru că... eh, mai bine nu mă apuc cum motivele, că nu mă mai opresc. Oricum, sper din suflet să reușesc, adică, cel puțin eu știu că mă voi strădui.
Ei bine, singura chestie care nu cred că se va schimba prea curând, sau cel puțin asta sper, că nu mai vreau să renunț așa ușor cum o făceam înainte, este dorința mea de a reuși să public o carte. Ăsta e unul din cele două mari obiective ale mele, alături de bursa în străinătate și, bineînțeles, facultatea. 
Uhm, acum sincer eu una aș vrea ca viitorul meu să fie senin; da, ciudată exprimare, dar nu m-am putut abține. În mod special aș vrea ca eu să mă pot uita în oglindă peste un anumit număr de ani și să-mi spun că sunt mândră de mine. Poate suna puțin aiurea asta, dar până la urmă aș vrea ca eu să pot să fiu mândră de ceea ce am realizat și apoi cei din jurul meu. Adică, în cele din urmă, nu asta contează cel mai mult?

Comentarii

  1. E greu să răspunzi acestei întrebări...cel puţin mie mi-ar fi greu!
    Dar ai dreptate - "senină" e cuvântul cel mai potrivit! Şi eu mi-aş dori tot seninătate, şi poate fericire, pace, calm!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu