Ice age 2: The meltdown

În acest film, așa cum poate se înțelege și din titlu, se pare că va veni gheața începe să se topească, iar animalele a iau din loc spre o barcă care se presupune că le va salva viețile. Printre ele se află și gașca din primul film și anume Manny, Sid și Diego. Da, Diego face acum parte din turma lor. Trebuie să recunosc că el este personajul meu favorit. 
În filmul ăsta Manny este măcinat de gândul că el ar putea fi ultimul mamut de pe pământ, ceea ce îl întristează foarte tare, cum este și normal. Iar Sid nu îl ajută cu absolut nimic. Nu mică îi este surpriza atunci când întâmplător se întâlnește cu un alt mamut, mai exact o femelă. Frumos, nu? Doar că stați așa. Nu este vorba de orice fel de mamut, ci de unul care se crede oposum. Tare, nu? De ce se crede oposum? Vedeți filmul și veți afla. 
Așa, împreună cu noul mamut ei mai sunt însosțiți spre barca salvatoare de doi oposumi, Crash și Eddie. Cei doi, împreună cu "sora" lor, Ellie, sunt puțin cam țăcăniți, dar foarte, foarte amuzanți. Sunt foarte trăzniți și au niște idei destul de ciudate în ceea ce privește distracția, iar s vezi un mamut comportându-se ca un oposum este din cale afară de amuzant.
Filmul ăsta este mai reușit decât primul, are mai multe scene amuzante și niște replici absolut geniale. 
A, da, să nu uit. Nu lipsește nici veverița care își fugărește ghinda pe tot parcursul filmului și care nu pot spune că e mai norocoasă decât în primul film. Adică, pe bune, exact când crede și ea că a prins ghinda aia afurisită odată pentru totdeauna se întâmplă ceva și îi scapă printre degete.
Mie îmi place mult animația asta. E foarte reușită și cred că mă voi uita mereu cu plăcere la ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu