27. O problemă pe care ai avut-o

Hmm, o problemă pe care am avut-o și peste care am reușit în cele din urmă să trec au fost atacurile de panică pe care le-am avut la un moment dat în liceu. Nu o să mă apuc să zic de la ce anume ar fi pornit chestia asta pentru că nu cred că are rost, tot ce o să zic e că a fost o perioadă mai dificilă și... ei bine, cam atât.
Cert e că la început nu am știut că erau atacuri de panică, dar ceva nu mi se părea ok așa că i-am spus mamei, apoi am fost la doctor și mi s-a spus că sunt atacuri de panică. Apoi am mai făcut niște analize, pentru că astea pot să apară din mai multe motive, dar se pare că eram în regulă. Așa că soluția a fost mersul la psiholog, asta și luatul unor pastile care să facă ca atacurile de panică să nu mai apară. Psihologul era pentru cauza care a dus la apariția lor. 
În fine, cert e că după o anumită perioadă de timp, mai lungă ce-i drept, am reușit să scap de acele atacuri de panică absolut neplăcute și în plus mi-a crescut și încrederea în mine, deci după aceea m-am simțit mult mai bine. Sincer, sper să nu mai dau peste problema asta prea curând, de preferat niciodată, pentru că este o senzație absolut oribilă.

Comentarii