"Pandemoniun(Delirium #2)" de Lauren Oliver

Deci pur și simplu uau. Când am terminat primul volum am fost extrem de curioasă în legătură cu ce va urma și chiar am fost luată complet prin surprindere. Cred că m-am așteptat la multe, dar cu siguranță nu la ceea ce s-a întâmplat. 
Deci, Lena ajunge de partea cealaltă a gardului și după o perioadă lungă în care fuge fără a avea vreo țintă anume este găsită de câțiva Invalizi, așa cun sunt numiți cei care nu au primit leacul, exact atunci când își pierduse orice speranță și era convinsă că va muri. Aceștia o îngrijesc, iar după ce își recapătă forțele începe să se integreze acolo, iar în curând se obișnuiește cu întreaga situație și devine din ce în ce mai puternică. Ăsta a fost unul din lucrurile care mi-au plăcut mult la cartea asta, faptul că Lena începe să se descurce din ce în ce mai bine, chiar dacă nu e singură, și că nu vrea să se lase doborâtă, chiar dacă la început gândul că Alex e mort o descurajează. Un alt lucru care mi-a plăcut a fost faptul că am aflat în sfârșit cum e în lumea ce se află după acel gard care se presupune că îi protejează pe toți, plus noile personaje. În plus, am mai primit și un indiciu despre mama Lenei, chiar mă întrebam dacă voi afla mai multe despre subiectul ăsta curând.
Cât despre final... acolo aproape că mi-a venit să țip un mare "ceeeee?". La asta mă așteptam cel mai puțin... Nu mi-a venit să cred, iar acum va trebui să aștept până anul viitor pentru a afla ce se va întâmpla mai departe. Și când mă gâbdesc că deja sunt nerăbdătoare...
Sincer, După câteva capitole chiar începusem să mă aștept să fiu dezamăgită de cartea asta, mai ales având în vedere cât de mult mi-a plăcut prima. Din fericire, m-am înșelat. Cartea asta a fost foarte bună! Cu toate că tot am impresia că prima a fost mai bună.
Deci sper să se înțeleagă ceva din recenzia asta pentru că abia am terminat de citit cartea asta și încă nu mi-am revenit complet după final. Oricum, cert e că seria asta e superbă, iar eu o recomand.

Comentarii

  1. Chair o sa citesc cartea! Mi-a atras atentia! Frumoasa recenzie. Scrii foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu