Transformers

M-am hotărât și eu zilele trecute să mă uit la Transformers pentru că am vrut să iau o pauză de la Grey's anatomy, iar de citit nu aveam chef.
Acum câțiva ani nici nu mi-ar fi trecut prin cap să mă uit la așa ceva, nu mi se părea a fi cine știe ce. Iar acum că am văzut în sfârșit primul film pot spune că mi-a plăcut. Nu atât de mult pe cât m-am așteptat, dar a fost ok. Mi-a plăcut ideea de la care a pornit totul, povestea care este spusă la începutul filmului de cel care cred eu că e Optimus Prime, și modul în care ajunge Sam să fie implicat în treburile acestor roboți extratereștri. A, și faptul că fără să știe mașina pe care o cumpără este de fapt unul din acei roboți. De când am văzut mașina aia am fost convinsă că asta este: unul dintre autoboți.
Lupta principală, motivul pentru care autoboții îi vor înfrunta pe decepticoni, mi s-a părut interesant. Aș prefera să nu zic care e pentru că nu știu dacă toată lumea a văzut filmul ăsta și știe despre ce e vorba și chiar nu aș vrea să stric surpriza. 
Ce aș mai putea să spun despre filmul ăsta? Îmi place modul în care ei se transformă din mașini în roboți și invers și mi-a plăcut și de Sam pentru că a avut curaj. A făcut câteva chestii la care eu nu m-am așteptat. A, și îmi place mult de Bumblebee, e foarte simpatic.
Cred că mă voi uita și la următorul film, Revenge of the fallen, pentru că sunt curioasă în legătură cu ce se va mai întâmpla și ce vor mai face autoboții.

Comentarii