"Don't judge a girl by her cover(Gallagher Girls #3)" de Ally Carter

Să vedem. Cammie este invitată de către Macey în Boston pentru a urmări campania electorală a tatălui ei în vacanța de vară. Totul pare să meargă foarte bine, asta până când o organizație misterioasă încearcă să o răpească pe Macey, iar cele două abia reușesc să scape cu bine. Mă rog, câteva vânătăi pe ici pe colo, dar nimic care să nu poată fi reparat.
Ajunse înapoi la școală, pentru siguranța lui Macey, este trimis la școală un agent de la serviciile secrete care să fie mereu în preajma ei pentru a se asigura că aceasta nu va păți nimic. Partea interesantă este că respectivul agent, sau mai bine zis agentă, este o absolventă a Academiei Gallagher și, asta chiar m-a luat pe nepregătite, mătușa lui Cammie.
Dar cum Cammie nu poate să uite ce s-a întâmplat în Boston și este îngrijorată pentru prietena ei, le convinge pe Bex și Liz să o ajute să afle cine anume a pus la cale acea răpire. Dar bineînțeles cei vinovați nu sunt niște simpli amatori, iar cele trei prietene se trezesc cu mai multe întrebări decât răspunsuri, mai ales că Zach pare a fi întotdeauna acolo unde se află Macey.
Sincer, chiar mi-a plăcut volumul ăsta. Are mai multă acțiune caracteristică spionilor decât primele două, iar fetele au mai multe ocazii de a demonstra ceea ce sunt în stare să facă și să-și folosească cunoștințele acumulate până atunci. Și cum nici Zach nu lipsește din peisaj, mi-a plăcut și mai mult. După volumul doi chiar speram să mai apară. Ce-i drept, acum mi se pare și mai misterios decât înainte, dar sper ca la un moment dat să aflu care este măcar o parte din povestea lui, pentru că sunt destul de convinsă că nu o voi afla pe toată.
La finalul cărți chiar am rămas puțin... șocată, în lipsa unui cuvânt mai bun. Au fost multe chestii la care chiar nu m-aș fi așteptat niciodată. Deci, da, mi-a plăcut volumul ăsta și abia aștept să aflu ce anume se va întâmpla mai departe și prin ce vor mai trece Cammie și prietenele ei.

Comentarii