Te iubesc oricum

Philip (Brosnan), un englez care trăieşte în Danemarca, este un văduv singuratic şi tată al unui fiu care tocmai urmează să facă nuntă în Italia. Ida e o coafeză din Danemarca care se recuperează după un tratament de chimioterapie şi care tocmai a fost părăsită de soţ pentru o femeie mai tânără, Tilda. Destinele acestor două suflete rănite sunt pe cale să se interesecteze atunci când cei doi se îmbarcă într-o călătorie spre Italia, acolo unde urmează să aibă loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei.

TE IUBESC ORICUM este un cocktail de iubire, pierdere, absurditate a vieţii, umor şi personaje delicate, preparat cu căldură umană şi afecţiune de Susanne Bier, care va lăsa rece doar o inimă de piatră, o comedie romantică despre durerea şi plăcerea de a lăsa trecutul în urmă pentru a merge mai departe cu viaţa ta.

Am pus rezumatul filmului pentru că efectiv nu aș putea să-i fac eu unul. Nu am înțeles ce a vrut filmul ăsta să transmită, iar la un moment dat mă luase somnul. Ok, au fost momente amuzante, suficiente aș spune eu, iar peisajele din Italia au fost superbe. Și muzica din film mi-a plăcut de asemenea. Dar mai mult de atât nu pot spune despre filmul ăsta. Pur și simplu nu am înțeles nimic din el. Ok, nu chiar nimic, dar nici prea multe. Mi-a plăcut de Ida într-un fel, adică faptul că a luptat cu boala ei până la capăt, dar în alte privințe nu mi-a plăcut. Dar nu intru în detalii. 
Nu știu ce să mai zic, pur și simplu filmul ăsta nu a fost pe gustul meu.

Comentarii