The Big Bang Theory

Deci serialul ăsta e de-a dreptul genial. Am ajuns la sezonul doi și mi se pare super amuzant. 
Leonard și Sheldon sunt fizicieni, au un IQ destul de ridicat și lucrează la aceeași firmă. Mai au doi prieteni și anume Howard Wolowitz, care este inginer, și Rajesh Koothrappali, care este din India și este astrofizician. Cei patru se întâlnesc regulat și își petrec cea mai mare parte din timp jucând jocuri video, citind benzi desenate și alte chestii asemănătoare atunci când nu lucrează la cine știe ce teorie sau experiment. 
La un moment dat, în apartamentul vis-a-vis de Leonard și Sheldon se mută o fată pe nume Penny pe care Leonard o place din prima clipă și își propune să o invite la un moment dat la o întâlnire. Dar bineînțeles că lucrurile nu pot fi atât de ușoare când ești prieten cu cineva ca Sheldon. De ce? Pentru că tipul este convins că nu poate greși, datorită IQ-ului ridicat, plus faptul că este foarte cinic. Iar asta mi se pare foarte amuzant la el pentru că le spune tuturor verde în față ceea ce crede despre ei, iar de cele mai multe ori, cum e și normal de altfel, lumea nu-l place. Noroc cu prietenii lui care sunt obișnuiți cu toate astea, că altfel ar sfârși de unul singur. 
Îmi place și de Penny, pentru că îi mai învață pe băieți câte ceva deoarece, deși sunt foarte pricepuți în ceea ce fac la locul de muncă, din punct de vedere social sunt la pământ. A, am menționat că Sheldon nu o place pe Penny? Ar trebui pentru că din cauza asta apar multe situații foarte haioase. A, și cea mai tare chestie la Sheldon este că deși are un IQ de geniu nu înțelege sarcasmul. Deci asta mi s-a părut atât de tare și super amuzant în anumite situații. Asta pe lângă alte ciudățenii de-ale lui.
Serialul ăsta e foarte amuzant și chiar mă bucur că am decis să-i acord o șansă.

Comentarii

  1. Genial serial! Mereu ma face sa rad si ma bucur ca am ascultat colega care mi l-a recomandat si am inceput sa ma uit la el. Iar Sheldon e pur si simplu mortal, desi toata gasca e amuzanta (mai ales de cand, in ultimul sezon, s-a alaturat si Stuard!)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu