Dark shadows

OK... Deci filmul ăsta am vrut să-l văd la cinema atunci când a apărut, dar nu am reușit, iar acum câteva zile mi-am amintit de el. L-am văzut și nu sunt prea sigură ce să cred despre el. Nu a fost exact comedia la care m-am așteptat, dar nici nu aș putea zice că nu am râs sau că nu mi-ar fi plăcut.
Filmul îl are ca și personaj principal pe Barnabas Collins, ai cărui părinți au întemeiat orașul Collinswood. Ghinionul lui este acela de a fi înfuriat o vrăjitoare care nu numai că îi ucide părinții și marea lui dragoste, dar îl blestemă să fie vampir și îl îngroapă. Două secole mai târziu este eliberat și află că afacerea pe care familia lui a pus-o pe picioare a fost de asemenea distrusă și mai există doar patru membrii ai acesteia. Iar el se hotărăște să refacă afacerea și se alătură acestor patru membri. Dar bineînțeles că nu putea să scape așa ușor de vrăjitoarea care l-a blestemat.
Nu știu ce să zic despre filmul ăsta. Parcă i-a lipsit ceva. Ok, am înțeles oarecum povestea și așa mai departe și chiar mi-a plăcut de Barnabas fiindcă era hotărât să nu cedeze, dar ceea ce mai rămăsese din familia lui mi s-a părut... puțin cam ciudată.
La un moment dat mi s-a părut chiar că filmul a vrut să fie puțin horror și, deși au fost câteva chestii care m-au luat prin surprindere, nu pot să zic că ar fi reușit să fie înfricoșător.
Din trailer mă așteptasem să râd mult și să fie foarte distractiv, dar nu a fost așa și, deși nu pot spune că am o părere rea despre filmul ăsta, mă bucur că nu l-am văzut la cinema.

Comentarii