Sword Art Online

Exact când aveam impresia că voi renunța la a mă mai uita la anime-uri am auzit de ăsta și curioasa de mine a trebuit să se uite la primul episod, că deh, titlul suna interesant. Și apoi m-am uitat și la al doilea, apoi am citit despre acest anime pe un blog și... am ajuns să mă uit în continuare. Și îmi place, muuuult.
Acțiunea are loc prin anul 2020, sau pe undeva pe acolo, anul în care este lansat un nou joc de tip MMORPG, sper că am înțeles eu corect, că nu mă prea pricep la jocuri, iar la scurt timp după ce toți cei ce reușiseră să cumpere jocul se loghează află că nu pot ieși din el. După aceea, creatorul jocului le aduce la cunoștință faptul că singurul mod de a ieși din joc este de a ajunge la nivelul 100 și de a-l bate pe monstrul de acolo. Și că dacă mor în joc vor muri și în viața reală. Printre jucători mai există și beta testeri, cei care fuseseră suficient de norocoși pentru a testa jocul înainte, dar până și ei sunt luați prin surprindere de anumite aspecte ale jocului pe care nu le cunoșteau. Ăsta este și cazul lui Kirito, care este unul din beta testeri. Spre deosebire de alți jucători, el nu se panichează, sau mă rog nu chiar ca ei, și își propune să termine jocul și să supraviețuiască.
Mie mi-a plăcut mult personajul ăsta, și încă îmi mai place, poate nu chiar din primul episod, dar nu mi-a luat prea mult pentru a-l simpatiza. E prea simpatic el așa, zău.
După primul episod mă cam așteptam să fiu dezamăgită și să renunț, dar, surprinzător pentru mine, nu a fost așa. Chiar a ajuns să-mi placă mult mai mult decât mă așteptasem vreodată să-mi placă un anime. Adică, în afară de unul care e încă on going, nu am mai văzut un anime de ceva timp, nici nu mai știu exact cât.
Așa, ideea, că voiam să zic ceva și despre ea. Ideea e una interesantă, din punctul meu de vedere. Adică, nu țin minte să o mai fin întâlnit pe undeva. Ok, toată lupta pentru supraviețuire mi-a amintit puțin de tot de Hunger Games, dar foarte puțin. Și povestea în sine e destul de diferită, deci a fost ok. De asemenea, are o grafică frumoasă, față de alte anime-uri pe care le-am văzut, din ce-mi mai amintesc și eu cel puțin.
Nici nu știu ce să mai zic, chiar mi-a plăcut foarte mult. Iar la final mai că nu mi-au dat lacrimile. 

Comentarii

  1. Chiar pare interesant. Am început şi eu să urmăresc animeuri. Sunt aşa amuzante şi drăguţe <3 Cred că încep chiar acum să mă uit. Pe ce site le vezi? Eu folosesc mai mult vplay şi PeŢeavă :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar e foarte drăguț anime-ul ăsta :D
    Eu mă uit pe anilinkz.com, sunt foarte multe animeuri acolo. Dacă îmi amintesc bine, episodul 19 nu a mers, dar dacă cauți pe google numele animeului și episodul găsești sigur un site unde îl poți vedea, eu așa am făcut :) Sper să-ți placă:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu