Choose

Uneori nu vrei să crezi că anumite lucruri chiar s-au întâmplat în realitate. Și îți spui că poate totul a fost doar un coșmar, că te vei trezi de dimineață și îți vei da seama că totul este exact la fel cum a fost ieri și exact cum ar trebui să fie. Și că, de fapt, tot restul a fost doar rodul imaginației tale. Ar fi atât de frumos.
Da realitatea este crudă. Foarte crudă. În realitate, te trezești, îți dai seama că te minți singur și că lucrurile nu vor fi niciodată așa cu îți dorești tu să fie. Și atunci ai de ales: poți să stai să te gândești întruna la cât de nedreaptă e viața și să îți imaginezi cum ar fi putut lucrurile să fie într-un cu totul alt context. Sau poți să te ridici, să-ți dai cu apă rece pe ochi, să te îmbraci, să te aranjezi și să continui să pui un picior în fața celuilalt sperând că ziua de azi va fi mai bună și că, în cele din urmă, totul se va aranja de la sine, exact așa cum ar trebui să fie.
Este în totalitate alegerea ta. Doar a ta.

Comentarii

  1. Lucrurile pot fi mai bune sau mai rele decît ni le imaginăm noi. Dar viața e frumoasă așa cum e și se merită să ne trezim dimineața cu gîndul de a vedea cum putem face încă o zi să strălucească!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu