Mă gândeam...

Mda... că doar de ce să mă lase creierul meu drag să dorm calumea în sesiune? Păi nu? 
Revenind, totuși. Într-o seară, la un moment dat, cum stăteam eu întinsă în pat și așteptam să adorm, am început să mă gândesc la toate poveștile pe care le scriu și la toate ideile care mi-au tot invadat mintea pentru ele în timp ce eram în sesiune. Că, deh, așa se întâmplă mereu. Când am examene mă chinuie imaginația. Așa, mă gândeam la ele și am început să mă întreb de unde oare toate ideile astea diferite, că vreau să cred că poveștile pe care le scriu sunt destul de diferite una de alta, și am început să-mi amintesc tot felul de chestii pe care mi le imaginam când eram mai mică. Gen 11-12 ani, cam așa. Și la cum au evoluat ideile alea în timp. Și mi-am dat eu seama că, de fapt, ceea ce eu scriu acum sunt într-un fel tot ideile alea de atunci(cu diverse modificări bineînțeles), diversele chestii pe care mi le imaginam eu tot timpul, doar că pe atunci toate aveau același personaj principal. Personaj ce a avut diverse înfățișări și nume, în funcție de ce mai citeam sau mai vedeam pe atunci. Și apoi mi-am mai dat seama că dacă ar fi să adun personalitățile și întâmplările tuturor personajelor din poveștile pe care le-am scris până acum aș ajunge înapoi la acel personaj de atunci. Și după aceea m-a apucat puțintel, așa, nostalgia. Adică, până acum nu mă mai gândisem la asta, iar faptul că de fapt poveștile acelea au pornit cam din același punct m-a făcut curioasă apropo de modul în care ar fi arătat o poveste care le cuprinde de fapt pe toate, în același timp, cu un singur personaj principal, și anume cel menționat mai sus. Și... m-a bufnit râsul. Serios. Am ajuns să mă amuz singură, noaptea, când ar trebui să dorm, pentru că doar eram în sesiune atunci. Eram amuzată pentru că mi-am dat și eu seama cât de ridicol ar suna dacă toate ar fi înghesuite în același document word. Ciudat. Până acum nu îmi trecuse prin cap. 
Dar, în fine, cred că v-am plictisit destul :))

Oricum, oficial am scăpat de sesiune și sunt destul de sigură că voi lua și ultimul examen, pentru că la restul știu ce note am luat, iar per total, având în vedere și faptul că asta este prima sesiune, sunt destul de mulțumită de ceea ce am reușit să fac. Adică, mă așteptam să fie mult mai rău, pentru că, na, nu prea știam eu cu ce se mănâncă sesiunea și toate cele, dar în cele din urmă nu a ieșit deloc rău, din punctul meu de vedere. 
Deci am o săptămână la dispoziție acum pentru a face tot ce îmi trece prin cap și pentru a mă odihni. În plan sunt următoarele: 
- dormit muuult
- scris
- citit
- stat pe net
- ascultat muzică
Și... cam atât. Nu e cine știe ce postare, dar mai nou îmi place să scriu astfel de chestii :))

Comentarii

  1. Sa gandesti in ziua de astazi e un pericol!! Zic din propria mea experienta!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu