Papanași...

... pentru că toată chestia despre care voi vorbi mai jos s-a întâmplat din cauza faptului că persoanei care tastează i s-au promis azi o porție de papanași. Cu care ocazie ideea era să mergem la Sinaia, că tot eram prin zonă. 

- Ajungem noi acolo, iar în timp ce ne plimbam pe străzi am observat că șoseaua principală a orașului era spartă pentru reparații. Și nu ar fi asta o problemă, cu toate că a trebuit să ocolim un pic, dar nu lucra nimeni la șosea. Și nici restul străzilor nu erau minunate, pline de gropi. Iar multe hoteluri/case păreau cam părăsite.

- Inițial tata a vrut să ne ducă la un restaurant unde mai fusese, doar că am descoperit că era închis.

- După, se decide să mergem în Predeal, la Robinson. Ajungem noi și acolo. Inițial, la câtă liniște era acolo, am crezut că o să fim singuri în restaurant. Când colo era plin, din câte am văzut noi era vorba de un grup.

- În cele din urmă, ne decidem să mergem la un popas din apropiere de Sinaia, de unde am mai mâncat la un moment dat papanași. Ajungem noi acolo, și, surpriză, nu aveau. Ne-a bufnit râsul când am auzit, pentru că scopul întregii călătorii fuseseră în principiu acei papanași. 

În fine, trecând peste faza asta nefericită, cât ne-am plimbat prin Sinaia, văzând starea destul de jalnică în care a ajuns orașul, nu am putut să nu mă gândesc la cât de tristă e toată chestia asta. Adică, ăla e oraș turistic și a ajuns într-un asemenea hal. Și unii se mai miră de ce nu putem să atragem turiști... 

Comentarii

  1. Asta cam asa e. Imi place cum a plecat totul de la papanasi si s-a ajuns la concluzia asta ;>

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu