Maraton de lectură: ziua 1 și ziua 2

Inițial nu avusesem de gând să fac astfel de postări, mai întâi pentru că nu am crezut că voi avea răbdare să le fac, iar apoi pentru că am observat că mulți alți bloggeri care s-au înscris au citit mult mai mult decât mine. Dar după aceea m-am gândit: eh, și ce dacă nu am citit chiar atât de mult ca alții? Important e să mă relaxez și să îmi placă ceea ce citesc, nu? 
Așadar, m-am hotărât să fac postarea și pentru prima și pentru a doua zi, cum e cam târziu pentru a le mai face separat. Deci:

Ziua 1:
Nu pot spune că am început maratonul ăsta cu dreptul, pentru că m-am trezit destul de târziu, apoi a trebuit să merg până la poștă din diverse motive, iar până să-mi dau seama se făcuse ora două după-amiaza și eu nu citisem nimic.
Am început inițial Mărturia de Anita Shreve, dar pentru că nu m-a atras imediat am decis să mă apuc de alta(am totuși de gând să o continui pe aceasta, imediat ce voi avea starea de spirit necesară). 
Apoi am început Spell Bound de Rachel Hawkins, ultimul volum al trilogiei Hex Hall.
Pagini citite azi: 129
23 pg - Mărturia de Anita Shreve
106 pg - Spell Bound de Rachel Hawkins
Pagini citite în total: 129
Cărţi terminate: 0

Ziua 2:
Azi am continuat să citesc Spell Bound, carte pe care am reuși să o și termin de altfel, iar apoi am început Arthur și piatra magică de Kevin Crossley-Holland.
Pagini citite azi: 244
163 pg - Spell bound de Rachel Hawkins
81 pg - Arthur și piatra magică de Kevin Crossley Holland
Pagini citite în total: 373 
Cărţi terminate: 1

Comentarii

Trimiteți un comentariu