Malavita

În sfârșit m-am hotărât să scriu despre filmul ăsta. L-am văzut sâmbătă, dacă îmi amintesc corect, dar pur și simplu nu am avut chef să scriu pe blog despre el, habar nu am de ce. 
Ok, filmul ăsta am vrut să-l văd în principiu pentru că părea amuzant din ce arăta trailer-ul, plus că îmi place cum joacă Robert DeNiro.
Deci, familia asta este o familie de mafioți, cred, care ajuns în programul de protecție al martorilor. Dar, deoarece nu sunt tocmai cei mai liniștiți oameni, sunt mutați din 90 în 90 de zile în alt loc, pentru că atrag atenția, și nu ar trebui. Și normal că nu vor învăța niciodată, iar în cele din urmă vor da de necazuri.
Ăăh, a fost amuzant, am râs destul de mult, dar parcă i-a lipsit ceva. Să mă gândesc. Dacă ar fi să îmi spun părerea sinceră aș spune că i-a lipsit povestea. Adică, era amuzant de privit toate acele prostii pe care le făceau și așa mai departe, dar la final îl tot comparam cu RED, pentru că mie mi se pare în continuare că e cumva genul ăla de film, dar RED a fost mai bun pentru că a avut și o poveste convingătoare, nu doar personajele care îi băteau pe alții și situațiile amuzante. Din punctul ăsta de vedere, filmul ăsta a fost ușor dezamăgitor, pentru că la final pare ușor forțat în anumite situații.
În mare, dacă nu te gândești prea mult la motivele pentru care familia asta a ajuns unde a ajuns, care nici nu e foarte bine explicat, filmul e drăguț, e amuzant și cam atât. E l-aș recomanda dacă vreți să râdeți cam pe tot parcursul lui, pentru că eu cam asta mi-am dorit și asta am și primit, deci a fost ok în cele din urmă.

Comentarii