Leapșă: sacrificiul cărților

Mersi Furelise de leapșă >:D<

1. O carte mare: Sa incepem totul cu Apocalipsa Zombie. Sa spunem ca te afli intr-o librarie, uitandu-te printre raftuuri, cand BAM! ZOMBIE ATACA! Un anunt apare la toate posturile in care spune ca armata a descoperit ca slabiciunea zombilor sunt cartile foarte mari. Ce carte laudata de toata lumea, dar pe care tu o urasti si care este o carte mare o arunci catre zombie pentru a-i elimina?
A discovery of witches de Deborah Harkness
Nici nu am terminat-o, nu am mai putut suporta la un moment dat

2. O continuare: Sa spunem tocmai ai plecat dintr-un salon cu o noua tunsoare cand BOOM: Ploaie torentiala. Ce continuare a unei carti ai alese sa o folosesti pe post de umbrela?
Asta e simplă.
Insurgent de Veronica Roth.
A fost ok în cele din urmă, dar personajele, mai ales Tris, m-au enervat foarte tare pe tot parcursul cărții.

3. O carte clasica: Sa spunem ca esti intr-o ora de lectura cu profesorul tau de romana care vorbeste incontinuu despre acea carte clasica (,) care a schimbat lumea, care a revulotionat literatura si tu deja nu mai vrei sa auzi nimic despre aceasta carte asa ca o arunci in fata profesorului pentru ca stii de ce? Acea carte este idioata si merita sa primesti detentie din cauza lucrului facut doar pentru a le arata tuturor ce simti. Ce carte clasica ai alege?
Ăăăh, cam toate? Voi alege totuși dintre cele pe care chiar le-am citit, pentru că nu sunt multe.
Mara de Ioan Slavici.
Încă mă mir că m-am forțat într-adevăr să o termin :))

4. Cartea pe care o urasti: Sa spunem ca esti in biblioteca cand BAM! Incalzirea globala explodeaza si lumea de afara ingheata. Esti blocata si singura ta sansa de supravietuire este sa arzi o carte. Care este prima care la care te-ai duce, cartea pe care o urasti, care carte nu ai regreta sa o arzi?
Ah, ar fi atât de multeee. Dar voi alege doar una.
Creatura de Nely Cab.
Oribilă și trasă de păr de la început până la sfârșit.

Comentarii

  1. DAAAA! As arde Creatura pagina cu pagina fara pic de regret pentru ca din punctul meu de vedere, povestea asta n-ar fi trebuit publicata niciodata niciodata nici macar o data. Numai cand ma gandesc cati copaci au omorat ca sa scoata povestea asta absolut ingrozitoare imi vine sa alerg spre ea cu o bricheta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt complet de acord cu tine! A fost oribilă cartea.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu