joi, 21 noiembrie 2013

Leapșă: sacrificiul cărților

Mersi Furelise de leapșă >:D<

1. O carte mare: Sa incepem totul cu Apocalipsa Zombie. Sa spunem ca te afli intr-o librarie, uitandu-te printre raftuuri, cand BAM! ZOMBIE ATACA! Un anunt apare la toate posturile in care spune ca armata a descoperit ca slabiciunea zombilor sunt cartile foarte mari. Ce carte laudata de toata lumea, dar pe care tu o urasti si care este o carte mare o arunci catre zombie pentru a-i elimina?
A discovery of witches de Deborah Harkness
Nici nu am terminat-o, nu am mai putut suporta la un moment dat

2. O continuare: Sa spunem tocmai ai plecat dintr-un salon cu o noua tunsoare cand BOOM: Ploaie torentiala. Ce continuare a unei carti ai alese sa o folosesti pe post de umbrela?
Asta e simplă.
Insurgent de Veronica Roth.
A fost ok în cele din urmă, dar personajele, mai ales Tris, m-au enervat foarte tare pe tot parcursul cărții.

3. O carte clasica: Sa spunem ca esti intr-o ora de lectura cu profesorul tau de romana care vorbeste incontinuu despre acea carte clasica (,) care a schimbat lumea, care a revulotionat literatura si tu deja nu mai vrei sa auzi nimic despre aceasta carte asa ca o arunci in fata profesorului pentru ca stii de ce? Acea carte este idioata si merita sa primesti detentie din cauza lucrului facut doar pentru a le arata tuturor ce simti. Ce carte clasica ai alege?
Ăăăh, cam toate? Voi alege totuși dintre cele pe care chiar le-am citit, pentru că nu sunt multe.
Mara de Ioan Slavici.
Încă mă mir că m-am forțat într-adevăr să o termin :))

4. Cartea pe care o urasti: Sa spunem ca esti in biblioteca cand BAM! Incalzirea globala explodeaza si lumea de afara ingheata. Esti blocata si singura ta sansa de supravietuire este sa arzi o carte. Care este prima care la care te-ai duce, cartea pe care o urasti, care carte nu ai regreta sa o arzi?
Ah, ar fi atât de multeee. Dar voi alege doar una.
Creatura de Nely Cab.
Oribilă și trasă de păr de la început până la sfârșit.

2 comentarii:

  1. DAAAA! As arde Creatura pagina cu pagina fara pic de regret pentru ca din punctul meu de vedere, povestea asta n-ar fi trebuit publicata niciodata niciodata nici macar o data. Numai cand ma gandesc cati copaci au omorat ca sa scoata povestea asta absolut ingrozitoare imi vine sa alerg spre ea cu o bricheta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt complet de acord cu tine! A fost oribilă cartea.

      Ștergere