November wrap-up

Nu pot să cred că s-a terminat și luna noiembrie și că mai e o lună și se termină și anul 2013... Unde naiba a zburat timpul ăsta? Zău că de vreo doi ani încoace mi se pare că trec prea repede lunile. 
Dar urmează Crăciunul, care e sărbătoare mea favorită!
Deci:

1) Saga dinastiei Romanov de Jean des Cars
Mi-a plăcut, și mi s-a părut foarte interesantă, mai ales că nu știam nimic despre Romanovi înainte de a citi cartea asta. Recenzia aici.

2) Mistborn: The final empire de Brandon Sanderson
Mi-a plăcut atât de muuult, nu mă așteptam, mai ales că nu auzisem nimic despre ea înainte. Recenzia aici.

3) Dispariția de Tess Gerritsen
Mi-a plăcut premisa și modul în care s-a desfășurat ancheta, a existat destul de mult suspans, dar concluzia nu m-a mulțumit, a fost un pic exagerată. Recenzia aici.

4) Concert în memoria unui înger de Eric-Emmanuel Schmitt
Mi-a plăcut mult, e prima carte a acestui autor pe care am citit-o și aș vrea să mai încerc și altele scrise de el. Recenzia aici.

5) Roșu de rubin de Kerstin Gier
Pentru mine a fost puțin dezamăgitoare, dar per total a fost o carte drăguță. Voi citi și următorul volum din trilogie, sunt curioasă să aflu ce se va întâmpla în continuare totuși. Recenzia aici.

Astea ar fi și nu credeam că voi citi atâtea, deci eu una sunt destul de mulțumită, mai ales că am ajuns la concluzia, în urma recenziilor de pe blog, că în general citesc 3 sau 4 cărți pe lună.

Comentarii