Stă să plouă cu chiftele 2

Dacă tot s-a întâmplat să-l văd, am zis că aș putea scrie câteva cuvinte și despre filmul ăsta. Scopul principal a fost acela de a o determina pe o verișoară de-a mea să vadă un film în limba engleză, că m-am gândit că poate învață limba mai ușor așa. Din păcate, nu am avut noroc, pentru că singura variantă a filmului era cea dublată și am sfârșit văzându-l așa. Și trebuie să spun că nu a fost chiar atât de rău pe cât mă așteptam să fie, adică subiectul filmului chiar nu mă interesa. Totuși, a fost drăguț, deși un pic previzibil, dar până la urmă este un film pentru copii, deci...
Eu nu am văzut prima parte, dar m-am prins destul de repede ce anume s-a întâmplat, deci a fost ok. Nu intru în detalii, zic doar că în filmul ăsta echipa lui Flint trebuie să rezolve cumva dezastrul cauzat de el în primul film, iar în contextul ăsta se întâmplă multe și mai învață și el ceva lecții despre prietenie și altele.
Cum am zis, pentru mine a fost previzibil, cam încă de pe la început, deși recunosc că nu am știut care va fi motivul pentru care un anumit personaj a făcut diverse chestii. Iar motivul se potrivește cu cele din desenele pe care le vedeam eu când eram mică și care îmi plăceau mult. Iar verișoarei mele(care are 8 ani), i-a plăcut destul de mult, deci voi spune că ăsta e un film care le-ar plăcea copiilor. 
Acum, nu pot să zic că nu mi-a plăcut, iar anumite chestii chiar au fost amuzante, chiar emoționante la un moment dat, dar mna, e totuși un film pentru copii. Și a fost dublat ceea ce mie nu îmi place, pentru că glumele traduse din engleză în română nu mai sunt amuzante. 
Dar să zic și părțile pozitive, din punctul meu de vedere. La final am ajuns la concluzia că cine a avut ideea pentru filmul ăsta a avut multă imaginație, plus că animațiile mi s-au părut reușite și mi-a plăcut că filmul a fost foarte colorat, la propriu, o să înțelegeți la ce mă refer dacă îl vedeți. Iar vocile au fost chiar drăguțe, am auzit și mai rele, în principiu ăsta e un alt motiv pentru care evit filmele dublate, dar aici a fost chiar ok. Nu m-am așteptat.
În cele din urmă, rămân la părerea că e un film drăguț, dar e mai mult pentru copii, deși nu e rău de văzut nici pentru alte persoane.

Comentarii