Oldies but goodies

Mersi Ale Criss pentru leapșă :)

1. Care sunt filmele tale vechi preferate și pe care le-ai urmări încontinuu, indiferent de noile apariții și de ce?
Hmm, păi ar fi Dirty dancing, Ghost, și alte filme vechi nu prea mai știu, dar astea două chiar mi-au plăcut.

2. Asculți trupe sau cântăreți vechi? Și dacă da, ce trupe? Pot fi trupe/cântăreți care fie au cântat doar în perioadele părinților noștri sau care au fost fondate pe atunci și încă mai cântă.
În principiu, eu oricum ascult mai mult trupe/cântăreți vechi, pentru că muzica asta modernă nu mă impresionează. Ca exemple: Michael Jackson, Voltaj, Tina Turner, Abba, Queen și mulți alții.

3. Stilul vestimentar. Dacă ar fi să alegi între stilurile anilor vechi și noile stiluri, pe care le-ai alege?
Personal, îmi plac genul ăla de rochii care se purtau pe la 1800, în perioada lui Sissi, deși știu că erau incomode. Îmi plac, cu toate că nu cred că aș suporta să port așa ceva, eu de obicei mă îmbrac casual, e mai comod.

4. Suntem obișnuiți cu noile cărți care apar în fiecare zi, unele bune, altele mai puțin bune. Și în general acestea ne plac mult mai mult decât cele vechi, clasicele, fie ele românești sau nu. Dar există vreo carte veche, pe care obișnuiau să o citească părinții voștri și care v-a plăcut și vouă?
Jane Eyre e una din cărțile mele preferate, deși mereu uit cine a scris-o :)) Altfel, ar mai fi Și dacă mâine va veni de Sidney Sheldon, Cișmigiu et comp, și cărți scrise de Agatha Chrstie și Rodica Ojog-Brașoveanu.

Dau leapșa mai departe următorilor: SabryyGhandaAlexandra și oricui ar mai vrea să o facă.

Comentarii

  1. Multumesc mult pentru leapsa, acum ma si apuc sa o fac, din moment ce oricum scriam! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum am putut sa uit de Dirty dancing?!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu