American Hustle

Motivul principal pentru care am vrut să văd filmul ăsta e următorul: Jennifer Lawrence. Da, a ajuns să fie o actriță care îmi place mult.
Acțiunea filmului are loc în anii 1970 și e practic povestea a doi escroci care sunt prinși și li se primite că vor fi lăsați liberi doar dacă îl vor ajuta pe agentul FBI Richie DiMaso să prindă în flagrant patru astfel de persoane, începând cu Carmine Polito, care e politician, dacă îmi amintesc bine. Doar că lucrurile se complică, și asta doar din cauza acelui agent FBI.
Chiar mi-a plăcut filmul ăsta. E drept că mi s-a părut că a durat puțin cam mult până să spună povestea inițială, despre cum au ajuns cei doi să trebuiască să coopereze cu FBI-ul, dar după aceea nu mai am niciun fel de plângere de făcut. Poate doar faptul că mă așteptam ca Jennifer Lawrence să apară ceva mai mult în film, dar asta e doar o chestie de-a mea.
Ceea ce mi s-a părut foarte interesant a fost că la începutul filmului s-a spus că unele din toate cele întâmplate în film chiar au avut loc în realitate. Acum, nu am verificat dacă e real sau nu, și cât din film e adevărat, dar îi cred pe cuvânt.
A avut și câteva momente foarte amuzante, de fapt mai multe decât m-aș fi așteptat, ceea ce chiar m-a surprins în mod plăcut. Deci soția lui Irving a avut niște momente absolut geniale, în sensul de foarte amuzante, Mi-a fost un pic milă de el la un moment dat, dar el e cel care s-a căsătorit cu ea, deci să suporte.
Altfel, cam toate personajele mi s-au părut foarte simpatice, plus că actorii mi s-a părut că au jucat foarte bine, atât cât nu mă pricep eu la genul ăsta de chestii.
Eu recomand filmul ăsta. Nu e chiar ceva extraordinar, dar mie mi s-a părut bun.

Comentarii

  1. Vreau şi eu să văd filmul. O colegă l-a văzut şi mi-a zis că nu e aşa bun şi mi-a cam tăiat din airpi, dar dacă spui că e bun cred că săptămâna asta o să-l văd şi eu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu