Serii terminate

Tot am văzut chestia asta pe youtube, făcute de persoane din străinătate și mi s-a părut interesant de fiecare dată și, cum mai nou îmi cam place să fac liste, m-am gândit de ce nu? Oricum nu prea mai am idei de postări pentru că e sesiune și mi-a dispărut tot cheful de citit, deci fac asta. Și trebuie să spun că sunt mai multe serii aici decât mă așteptam să fie.

1) Fetița celei de-a șasea luni de Moony Witcher
Asta a fost seria aceea de cărți care m-a făcut să vreau să citesc în continuare, când eu nu prea o făceam. Cam de aici a pornit dragostea mea pentru citit, ca să zic așa.

2) Cei trei mușchetari de Alexandre Dumas
Știu că sunt trei volume, dar coperțile astea nu le-am găsit pe google decât așa și parcă îmi amintesc că așa arătau cele pe care le-am citit. Nu mă așteptam să îmi placă, dar mă bucur că a fost așa, iar asta e datorită profesoarei de pian de la care luam lecții.


3) Harry Potter de J.K. Rowling
Se putea să nu fie inclusă aici? Astea le-am citit prin clasa a cincea și a șasea cred. Fratele meu a convins-o pe mama să le cumpere pe primele trei la un moment dat, dar nu le-a citit, cel puțin nu cred. Și într-o vară, mă plictiseam și prima carte era acolo, așa că... Ce e amuzant cu seria asta e că tot profesoara de pian îmi tot zicea de ea, că citise din cărți, și eu mereu ziceam că nu vreau să le citesc că mi se părea o prostie, deși nici în ziua de azi nu îmi pot aminti de ce am avut impresia asta :))

4) Jocurile foamei de Suzanne Collins
O prietenă m-a convins să le citesc, că de la ea le-am și împrumutat. Și încă sunt uimită de cât de mult mi-au plăcut, pentru că subiectul nu e chiar genul pe care obișnuiam să îl citesc și nici acum nu prea este.

5) Amurg de Stephanie Meyer
Știu cât de criticată e seria asta, dar la vârsta de 15 ani când am citit-o eu, mi-a plăcut. De ea am auzit datorită colegelor de liceu care aveau ce aveau cu seria și a trebuit să văd și eu despre ce e vorba.

6) Heist Society de Ally Carter
Mi s-a părut că fiecare volum a fost mai bun decât precedentul. Mi-a plăcut mult seria asta. Am început și Gallagher girls de aceeași autoare, dar pur și simplu nu mai am niciun impuls de a o termina pe aceea.

7) The dark elite de Chloe Neill
La asta s-a întâmplat să câștig primul volum în română de pe un blog și pe celelalte două le-am citit în engleză, pentru că nu mai aveam răbdare până aveau să fie traduse la noi. Foarte drăguță seria.

8) Delirium de Lauren Oliver
Asta cred că e seria mea distopică preferată, după Jocurile foamei. Deși asta a fost mult mai prietenoasă din toate punctele de vedere, sau mă rog, aproape.

9) Hex Hall de Rachel Hawkins
Volumul trei aici a fost ușor dezamăgitor, dar în mare seria asta e chiar foarte drăguță și amuzantă și personajul principal e așa simpatic și e o carte în care vampirul, aici cea mai bună prietenă a personajului principal, chiar nu m-a enervat și mi-a și plăcut mult.

10) The ghost and the goth de Stacey Kade
La asta parcă aș fi preferat să nu fie trilogie, deși volumele doi și trei nu au fost rele, că le-am citit unul după altul, că eram curioasă ce se întâmplă mai departe. Doar că... nu știu, eu eram mulțumită de cum se terminase primul.

Cam astea ar fi. Voiam să includ aici și cele cinci cărți WITCH pe care le-am citit la vremea când tot apăreau benzile desenate, dar nu îmi mai amintesc titlurile :)) Oricum, dacă ar fi să le includ și pe acelea, atunci ar fi 11 serii terminate. Am avut mica mea obsesie cu WITCH, deși cărțile acelea nu le mai am, dar încă mai am colecția de reviste, care e aproape completă, cu excepția acelor numere pe care pur și simplu nu le-am găsit la vremea respectivă.

Asta e la categoria lepșe, pentru că asta este, dar știu că lumea e ocupată acum, deci nu mă apuc să dau mai departe. Dar dacă vreți să o faceți, sunteți bineveniți, cu rugămintea să-mi lăsați și mie linkul postării :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu