Tangled

Am mai zis cât de mult îmi plac animațiile? Cred că da. Ei bine, m-am decis să văd filmul ăsta, pentru că, din motive pe care nu mi le mai amintesc, atunci când a apărut în 2010 nu am fost interesată de el, dar știu sigur că am auzit de film atunci.
Deci, Rapunzel a trăit într-un turn întreaga ei viață alături de cea pe care o consideră a fi mama ei, deoarece este convinsă că dacă se va aventura în lumea de afară va fi în pericol. Dar la cea de-a optsprezecea aniversare a ei lucrurile se schimbă atunci când întâlnește un străin, iar de acolo se întâmplă destule.
Nu am știut exact la ce să mă aștept, dar mi-a plăcut foarte mult. A fost, în primul rând, mult mai amuzant decât aș fi crezut că va fi, la un moment dat am râs vreo cinci minute, și nu a fost singurul moment. Devine foarte comic la un moment dat.
Dar, în același timp, are și momente mai serioase și emoționante, ca să le zic așa, și ăsta e un alt punct în plus din partea mea, pentru că îmi plac genul ăsta de lucruri. Adică, a fost și amuzant, și serios când a trebuit să fie, a avut și puțin romance, ce mai, filmul ăsta a combinat cam tot ceea ce îmi place mie și într-un mod foarte plăcut. Nu mi s-a părut că ceva ar fi fost nelalocul lui în timp ce mă uitam.
De Rapunzel mi-a plăcut foarte mult, e o persoană foarte pozitivă și veselă, un pic naivă ce-i drept, dar a trăit într-un turn toată viața ei, nu prea știe la ce să se aștepte. Mi-a plăcut de ea pe tot parcursul filmului. Cât despre Flynn, ce pot să zic, foarte tare tipul și extrem de sincer la o chestie de la început. Și e parte din majoritatea momentelor amuzante, plus că ceea ce a făcut la sfârșit e de nota zece, chiar mi-a plăcut mult de el atunci, nu m-aș fi așteptat. A, și să nu uităm de cal, Maximus, foarte tare și el, trebuie să vedeți filmul ca să înțelegeți.
Chiar mi-a depășit așteptările. Nu mai știu eu exact care e povestea originală a lui Rapunzel, dar nici nu contează, adaptarea lui Disney mi s-a părut foarte reușită. Plus că transmite câteva mesaje foarte drăguțe, ceea ce e un alt plus pentru mine.
Eu recomand filmul ăsta, și mă bucur că m-am hotărât să îl văd.

Comentarii

Trimiteți un comentariu