vineri, 23 mai 2014

Nou la mine în bibliotecă(24)

Doar două cărți am de arătat, și cu ocazia asta am rămas și fără bani. Yay me :))
Anyways... am așa:
Orfani în Brooklyn de Jonathan Lethem. Am admirat-o îndelung în Cărturești la un moment dat și s-a întâmplat să o găsesc în Cora cu 9 lei, cum puteam spune nu? Mai ales că sună foarte mișto, ceva polițist/thriller.
...și
Grace de Monaco de Jean des Cars. Am mai citit două cărți istorice ale acestui autor și mi-a plăcut stilul în care scrie, iar despre Grace de Monaco nu știu mai nimic și sunt curioasă să aflu lucruri despre ea. Știu că apare și un film.

3 comentarii:

 1. Eu am de Jean des Cars doar "Sissi: Prințesa Austriei." Presupun că printre acele două pe care le-ai citit de la acest autor, se numără și această carte. Presupun doar. Și a doua, care ar fi? Cred că mi-o voi lua și eu pe aceasta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu sunt decât două cărți de el traduse la noi: Sissi și Saga dinastiei Romanov. Aș fi vrut să mai fie traduse și altele, pentru că a scris mai multe cărți istorice, și le scrie într-un stil foarte interesant.

   Ștergere
  2. Am auzit de cartea dinastiei Romanov, dar nu m-am gândit că e scrisă de acest autor. Da, și mie îmi place cum o face.

   Ștergere