The other woman

Ok, filmul ăsta a fost mult mai drăguț decât mi-am închipuit că va fi, din mai multe puncte de vedere.
Premisa nu e ceva chiar nou, o avem pe Carly care descoperă că tipul cu care se vede de vreo două luni e însurat. În același timp, și soția lui află că el se întâlnește cu alte femei pe la spatele ei, oferindu-i tot felul de motive pentru care e plecat și așa mai departe. Deși nu pare foarte probabil, Carly împreună cu Kate, soția, decid să se răzbune pe acesta atunci când află că nu e prima dată când face asta, când o înșală pe Kate, și așa ajung să o întâlnească pe Amber. Și împreună decid să i-o plătescă tipului.
Chiar mi s-a părut amuzant. Sigur, există câteva exagerări pe ici pe colo, dar nimic care să pară dramatic, iar totul duce la niște situații chiar hilare. Și cumva eu am cumpărat ideea cu soția plus două amante care devin prietene. Am citit o carte cam cu același subiect, dar mai puțin reușită decât filmul ăsta.
Personajele mi s-au părut simpatice, dacă un pic prostuțe din când în când, și mă refer aici la Kate și Amber. Carly era cea care era mai cu capul pe umeri și picioarele pe pământ. Și totuși, s-au dovedit a fi mai deștepte decât m-am așteptat după cum începuse filmul, mai ales Kate.
Nu știu ce aș mai putea zice. E un film care pornește de la o premisă pe care am mai văzut-o, dar a ieșit mult mai drăguț și mai amuzant decât m-aș fi așteptat. Am râs mai pe tot parcursul filmului, dar mai ales pe la sfârșit. 
Eu îl recomand dacă vreți să vedeți ceva amuzant.

Comentarii