Vârsta e doar un număr

Nu am găsit alt titlu și ăsta părea să se potrivească. Nu, nu va fi vreo chestie deep sau ceva, că nu le am cu astea. Asta e o chestie care mi s-a întâmplat într-un magazin și a fost prea amuzant, și acum râd cu mama pe chestia asta.
Pentru cei care nu știu, eu am 20 de ani, dar de obicei când lumea își dă cu părerea cu privire la vârsta mea, primesc între 14 și 16 ani. Mai sunt momente când asta mă deranjează, dar în principiu m-am obișnuit. Asta ca să înțelegeți ce voi povesti mai departe.
Deci, eram în Mall și căutam haine pentru un botez. Și în Kotton am găsit o fustă foarte drăguță, neagră cu floricele albe, și am căutat și eu o mărime mai mică. Și am găsit una, eram cu mama și ea a găsit-o, părea că mi s-ar potrivi așa că m-am dus s-o încerc. La un moment dat, ea îmi zice că nu o să-mi vină, dar eu încăpățânată să o probez. Și mi-a venit perfect, ca să zic așa. Partea amuzantă e că pe etichetă scria vârsta pentru care ar trebui să se potrivească mărimea aceea, care era 9-10 ani. Mda... Mai că nu ne-am întins pe jos de râs. Ce, doar jumate din vârsta mea, ce mare chestie? =))
Deci, da, vârsta e doar un număr, cum am avut plăcerea de a mi se demonstra. Simțeam nevoia să povestesc asta, poate amuză și pe altcineva, nu știu.

Comentarii