Summer read-a-thon: ziua 1

M-am hotărât să fac și chestia asta, pentru că de ce nu? Dar înainte să zic ce am citit azi, mai vreau să spun un lucru, pentru că mă simt super că am făcut-o și pe asta. Mi-am făcut în sfârșit ordine în bibliotecă, acum stau și cărțile alea într-un fel mai ordonat și pe serii și autori, plus că acum am un spațiu mare în care să mai depozitez alte cărți. Practic, tot spațiul unde fuseseră toate cărțile înghesuite e acum gol, pentru că am făcut loc pe alte două rafturi și toate cărțile au ajuns acolo. Nu mai trebuie să îmi fac griji că nu am unde pune alte cărți, yay!

Ok, acum trecând la scopul acestei postări, azi am început să citesc Prizonierul cerului de Carlos Ruiz Zafon, asta e a treia carte din seria Cimitirul cărților uitate. 
Am și terminat-o de altfel, nu mă așteptam. Am citit toate cele 246 de pagini ale cărții într-o singură zi, nu mă așteptam să reușesc, sincer, dar mă bucur. Mi-a plăcut muuuult cartea asta! Atât zic momentan, urmează o recenzie curând în care voi vorbi mai pe larg despre ea. Oricum, Zafon mi se pare genial, abia aștept să pun mâna pe alte cărți ale lui. Și asta completează provocarea de a citi o carte scurtă, știu că trișez puțin, dar eu tot o consider.
Asta e tot ce am citit azi, am terminat cartea acum câteva minute și nu mă simt în stare să încep alta în momentul ăsta. Mai e și mâine o zi.

Comentarii