Otto Witte Președinte

După ce a reușit să ajungă regele Albaniei, chiar dacă doar pentru cinci zile, acum Otto White și-a propus să ajungă președintele României. 
A reușit să ajungă departe, dar pentru a fi sigur că va câștiga, are nevoie de un discurs electoral pe măsură. Și o persoană care să îl scrie.

Editura All, vă propune un concurs: bloggerii sunt invitați să facă parte din stafful politic al lui Otto Witte și să îi scrie discursul politic care îi va garanta președenția României. Tot ce trebuie să faceți este să scrieți discursul și să îl publicați pe blogul vostru, cu mențiunea obligatorie: Acest discurs face parte din campania inspirată de romanul "Dacă citești asta înseamnă că am murit". Autorul Andrew Nicholl va fi prezent la Târgul de carte Gaudeamus pe 22 noiembrie 2014. Postați linkul cu articolul pe grupul de facebook VALLuntar până pe 15 noiembrie(inclusiv) cu sloganul "Otto Witte Președinte".

Premiile oferite la acest concurs sunt foarte atractive!

Câștigătorul va primi mandatul de 1 an de președinte pe strada ficțiunii, și va primi:
- toate aparițiile din colecția Strada Ficțiunii din perioada 15 noiembrie 2014 - 15 noiembrie 2015
- coduri de reducere pe site pentru cititorii blogului
- posibilitatea de a-l cunoaște și intervieva pe Andrew Nicholl, creatorul lui Otto Witte.

Pentru inspirație, aveți la dispoziție două articole în care Otto Witte este intervievat, aici și aici. Replicile sunt scoase direct din romanul Dacă citești asta înseamnă că am murit, care îl urmărește pe acest personaj.

Câștigătorul va fi ales de echipa de comunicare a Editurii ALL și va fi anunțat pe data de 19 noiembrie.

Comentarii