4 ani... what?!

So... conform istoricului blogului, prima postare a fost scrisă pe data de 2 decembrie 2010. Ceea ce înseamnă că blogul ăsta există deja de 4 ani. Well, that's interesting for me to know. Pentru că nu aș fi crezut că va ajunge să reziste atât de mult. E drept că mai activă pe aici nu sunt decât de vreo 2 ani, dar îi număr pe toți pentru că se vede de unde am pornit și unde am ajuns. Eu una sunt destul de fericită cu progresul. Da, se mai poate mai bine, dar sunt pe drumul cel bun. Mă simt ciudat scriind articolul ăsta, pentru că e primul de genul pe care îl scriu. Pentru că e prima oară când chiar știu că a mai trecut un an, iar blogul există în continuare și... ei bine, nu prea știu ce ar trebui să spun, but here goes nothing.

Presupun că ar trebui să fiu fericită că sunt încă pe aici, că nu m-am lăsat după câteva luni și că acum postez constant, cred eu, dar sunt mai mult uimită. Eu mă plictisesc de chestii, am renunțat la hobby-uri de-a lungul timpului, printre care se numără lecțiile de pian, tenisul, patinajul, și cam astea îmi vin în minte pe moment. Faptul că în momentul ăsta nu am nicio dorință de a abandona blogul e ceva uimitor pentru mine. 

Dar să trecem la ceva mai vesel. Cred că ar trebui să vă mulțumesc vouă, care mă urmăriți și citiți ce postez eu pe aici, și care lăsați comentarii. Faptul că s-au strâns 92 de urmăritori prin GFC și 159 de like-uri pe pagina de facebook mi se pare incredibil. I have no words. Să știu că există persoane care sunt interesate de ce am eu de spus pe anumite subiecte... nu-mi vine să cred.


And that's kinda it. Nu știu ce aș mai putea spune. Aș fi vrut să spun ceva despre cum a evoluat blogul, dar am făcut-o în postarea asta, și de atunci nu s-a mai întâmplat mare lucru. De fapt, nu s-a schimbat nimic de atunci.

Nu e cine știe ce, dar voiam să marchez cumva momentul, și sper că voi mai fi pe aici și peste alte 365 de zile, hopefully.

Comentarii

  1. La mulți ani, la câți mai mulți pe blog! Îți doresc să ai parte numai de cărți frumoase, astfel să poți să-ți spui părerile fericită, și nu dezamăgită. Dar și multă inspirație pentru alte postări viitoare, și la fel îți doresc și în cazul poveștilor tale. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți aaaaani! Oau, 4 ani, that is awesome! Fie să ajungi să marchezi cu aceeași bucurie/uimire/sinceritate încă 365 și încă 365 și încă....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu