Nou la mine în bibliotecă(33)

Înainte să ziceți ceva, nu, teoretic nu am eșuat(momentul ăla când trebuie să traduci din engleză în română un cuvânt, pentru că nu-l mai știi pe cel din română) deja la intenția mea de a nu mai cumpăra cărți până la Bookfest, pentru că trilogia e un fel de cadou întârziat de Crăciun și cealaltă carte a fost 10 lei, deci nu se pune. Yeah... never mind, I give up...
Moving on.
Pentru trilogia asta sunt atât de încântată!!!
E vorba despre trilogia Prințul din negură de Carlos Ruiz Zafon, pe care o caut de luni de zile. Ironic e că mereu am văzut prin librării, dar și online, volumul 3, dar niciodată celelalte două. Le-am comandat înainte de Crăciun, de pe un site, dar la începutul lui ianuarie am aflat că nu aveau în stoc fix primul volum... În cele din urmă astea le-am primit de la Diverta, după ce au făcut ei o comandă, și trebuie să recunosc că nu am avut mari speranțe. Iar când am primit azi telefon și mi-au spus că le au pe toate 3 nu îmi mai încăpeam în piele de fericire. Abia aștept să ajung la ele, Zafon e unul din autorii mei preferați, iar acum am în bibliotecă toate cărțile lui care au fost traduse la noi. Nu sunt sigură dacă a mai publicat și alte cărți, pe Goodreads nu am văzut.

Pe asta am văzut-o în Auchan, cu 10 lei, acum câteva zile. Era un loc special cu cărți la prețul ăsta și am tras și eu un ochi, că de ce nu, și asta mi-a sărit în ochi pentru că am văzut cuvântul "sushi" în titlu. Nu am auzit în viața mea de cartea asta, dar e despre patru prietene, una din ele e scriitoare, și bestseller-ul ei le are ca personaje pe prietenele ei(care au împărtășit secrete cu ea), iar viețile lor sunt date peste cap din cauza asta. How could I not? 

Anyway, sper să apară curând și recenzia la Balanța puterii de Monica Ramirez, mai am vreo 160 de pagini, cred. Chestia e că sesiunea nu-mi lasă prea mult timp liber, iar când nu învăț numai de citit nu-mi arde. Și e trist, pentru că îmi place cartea. Sper să mai citesc din ea în seara asta, dar cu mine nu se știe niciodată. Dar asta e noua serie care mă obsedează, într-un fel, devine din ce în ce mai bună, și e una din acele situații în care mă bucur că e o serie.

Comentarii

  1. Și mie și se pare că Zafon este un autor cu adevărat... unic. Poate că nu în general, dar pentru timpurile noastre. Eu de la el am citit doar Cimitirul cărților uitate. Este o serie bună.
    Nici eu nu am auzit de cartea respectivă, dar da, în Auchan sunt multe oferte legate de cărți și cunosc sentimentul, pur și simplu nu te poți abține!
    Succes cu sesiunea, sper să meargă totul bine! Când ai timp, ai primit o leapșă de la mine: http://oaia-fantastica.blogspot.ro/2015/01/ultimate-book-tag.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arată cele trei volume ale lui Zafon împreună! Sunt foarte faine copertele! :x Cartea cu sushi, hmm, chiar m-ai făcut curioasă în legătură cu ea. :) Sper ca atunci când vei fi mai liberă și te vei gândi să o citești, să-i vedem și o mică recenzie. Mi se pare interesantă.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu