"Magic&Madness(The Angellove Society #2)" de Șerban Andrei Mazilu

Nu aveam în plan să citesc nuvela asta imediat după ce am terminat Crux, dar am deschis fișierul să văd cum începe, de curiozitate, și când am văzut că e vorba despre Andrew nu am putut rezista! E unul din personajele mele preferate.
Andrew este un vrăjitor care apare în primul volum, împreună cu Thomas și Lexi, un cuplu căsătorit, amândoi având pacturi care le-au damnat sufletele. Și Andrew ca vrăjitor mi s-a părut destul de puternic când l-am întâlnit în primul volum, iar aici aflăm un pic mai multe despre el și despre cum l-a cunoscut pe Thomas în primul rând. Dar nu ăsta e de fapt subiectul nuvelei, ci o misiune care i se încredințează, neoficial, de a escorta un vampir ce suferă de multiple personalități, Victoria, din Anglia în România. Și despre problemele care apar pe parcurs, iar la final a avut un twist la care eu una nu m-aș fi așteptat.
Mi-a plăcut să îl văd pe Andrew drept personaj principal aici, și m-a impresionat și mai mult decât în primul volum, dacă asta mai e posibil. Și e cu atât mai interesant lucrul ăsta pentru mine, cu cât acțiunea de aici are loc înainte de tot ce se petrece în lumea Crux. 
Mi s-a părut distractiv modul în care l-a întâlnit pe Thomas, chiar mi-am pus întrebarea prima dată când i-am întâlnit și mă bucur că am mai aflat câte ceva. 
A fost distractiv de urmărit și misiunea în sine, mai ales dialogurile dintre Andrew și Victoria, m-am distrat copios în timp ce le citeam!
Am o singură plângere, totuși: a fost prea scurt! Aș pute citi câte sute de pagini numai despre Andrew, fără să mă plictisesc vreo cliăpă!
Știu că nu am scris prea mult, dar fiind o nuvelă nici nu cred că pot zice mai multe de atât. Chiar mi-a plăcut, și sunt curioasă să văd despre ce e vorba în al treilea volum din serie, care e tot o nuvelă. Dar nu mă voi plictisi să vorbesc despre seria asta în viitorul apropiat!

Comentarii