March favorites

Nu știu cum am reușit, dar luna asta am adunat destule lucruri care au legătură cu machiajul și cu îngrijirea tenului. Și am devenit fanYves Rocher.

Lucrurile din poza de mai sus au pornit de la faptul că m-am dus în magazin pentru că aproape mi se terminase demachiantul. Am aflat că de fapt de foloseam eu era special pentru ochi și mi s-a recomandat altceva, pentru ten uscat. Și mi-am zis că de ce nu? Și nu regret nimic, mai ales că totul a avut efect, și toate produsele lor miros foarte bine! 
O iau de la stânga la dreapta:
 • ăla e demachiantul pe care îl folosesc acum pentru toată fața, care e un fel de cremă de fapt, și îmi place cum se simte pe piele
 • apoi am ceva tonic, îl folosesc după ce îmi tamponez fața cu el după ce folosesc demachiantul
 • lângă e crema de zi, pe care o folosesc dimineața
 • și ultima e o cremă de noapte
Îmi plac toate produsele de mai sus și datorită modului în care miros chiar a ajuns să îmi placă să le folosesc. Asta, plus faptul că am observat că au efect.
Doar ca să se știe, sunt total noob când vine vorba de machiaj, dar învăț eu până la urmă. Tot mă gândeam cum să fac cu fondul de ten, să îmi fie mai ușor să îl aplic, și am găsit o pensulă în DM la un preț mai uman. Partea din stânga e pentr fondul de ten, iar cea din dreapta pentru blush. Am folosit-o toată luna și chiar mi se pare mult mai simplu acum cu fondul de ten. Nu știu cât o să reziste, dar pentru început mie mi se pare foarte bună.
Și mi-am cumpărat și un blush, tot de la Yves Rocher. Am avut niște emoții, pentru că sunt destul de palidă, dar îmi place mult cum arată culoarea și mă bucur că am încercat.
Despre fardul ăsta am mai vorbit, dar abia acum am început să îl folosesc calumea și trebuia să îl mai menționez o dată. L-am primit cadou de Crăciun și îmi plac mult culorile și am folosit de câteva ori culorile mai închise, ultimele de jos, și chiar mi-a plăcut ce a ieșit. Cândva o să îmi iau și alte culori, dar nu am găsit încă momentul.
Și mi-am mai luat un ruj, tot din Auchan, sper să nu mă înșel. Nu mai știu exact ce marcă e, dar e al treilea pe care îl iau și îmi place mult cum se simte pe buze. Am vrut o culoare mai deschisă, cum vine vara, iar eu am doar două nuanțe de mov. Iar ăsta îmi place foarte mult!

Gata, am terminat cu asta. Să trec la muzică. Mă uitam la patinaj și una dintre melodii a fost Demons cântată de Imagine Dragons
După ce am ascultat melodia de câteva ori, am căutat și alte piese de la trupa aceasta și cam asta asculr de două zile încoace.

Și mai am un canal de youtube pe care aș vrea să îl menționez, KathleenLights. Nu știu exact de ce, dar îmi place să o ascult pe fata care are canalul vorbind despre machiaj, chit că multe dintre brandurile pe care le menționează mi se par destul de scumpe, le-am văzut prin Sephora, dar tot îmi place să o ascult. Măcar că în felul ăsta mai aflu și eu diverse lucruri din zona asta.

Cam asta am adunat eu în luna martie, a fost o lună interesantă din mai multe puncte de vedere. Nu știu niciodată cum să închei postările astea...

Comentarii

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu am tenul destul de gras, și îmi găsesc destul de greu produse care să-mi facă bine. Chiar și cu alea care sunt pentru tipul meu, tot am avut probleme mari. De la un timp îmi e cam frică să mă mai dau cu atâtea pe față. Nu folosesc prea multe produse de la Yves Rocher, dar pe acelea pe care le am, mă mulțumesc foarte mult. Am o cremă de corp care miroase demențial. Dar, mai nou, m-am împrietenit cu produsele de la Elmiplant, și până acum nu am fost dezamăgită de ele. :)

  Cu toate că am ochii verzi și mi-ar sta bine și cu altfel de culori, roz, mov sau de genul, cam refuz să mă dau. Nu-mi place deloc cum îmi stă! :)) Dar am un mov mai spre vinețiu, si, surprinzător, îmi stă destul de bine. Dar încă prefer maroul și bejul. Culorile pe care le ai sunt foarte drăguțe. Eu, mai nou, prefer rujurile. Am început să mă îndrăgostesc de ele, și așa cum se tot spune, chiar îți dau mai multă încredere în tine. :D

  Ah, da, Demons de la „Imagine Dragons”! Da, cât îmi place melodia! Chiar nu o mai ascultasem de mult. Mersi că mi-ai reamintit de ea. :)

  Aprilie frumos!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu