May favorites

La sfârșitul lui aprilie am ajuns la fundul fondului de ten pe care îl foloseam și cum trebuia să cumpăr altul oricum m-am gândit să încerc ceva nou, poate voi găsi ceva care îmi va plăcea mai mult. Și chiar am găsit! Este tot de la Yves Rocher, e un pic mai scump decât ce aveam eu, dar are 40 ml, în loc de 30, și am zis de ce nu? Ce îmi place cel mai mult e faptul că se potrivește mai bine cu culoarea tenului meu. Eu sunt destul de palidă, iar nuanța asta e exact ce îmi trebuia, plus că acum nu se mai vede atât de bine că am ceva pe față, ceea ce e un alt lucru bun. 

Cu agenda am o poveste, am luat-o cu cun scop destul de precis, dar apoi nu mi-a mai trebuit pentru scopul respectiv, dar e drăguță oricum, și îi găsesc eu o întrebuințare. Can you tell I'm a little obsessed with Paris? :))

Următorul punct pe lista mea: în sfârșit am găsit un alt job, de data asta și pe perioadă nedeterminată! Bine, am început pe 30, deci mare lucru până acum nu am făcut, dar trebuie să fie mai interesant decât contabil junior. Postul e de Junior Procurement Specialist.

De următoare melodie m-am îndrăgostit de cum am auzit-o, mi se pare superbă!

Am început să folosesc Wunderlist din nou luna asta, și m-a ajutat foarte mult! De pe la începutul lui 2016 folosesc o agendă pentru a nota diverse lucruri, de la tot felul de idei, la liste care au legătură cu blogul, liste de cărți și tot felul de alte lucruri. Dar respectiva agendă nu a iau cu mine pentru că e destul de mare și grea. Așa că am o serie de liste în aplicație, și în agendă, și chestia asta m-a ajutat destul de mult luna asta, plus că am descoperit și eu că pot pune memento-uri în aplicație și asta mi-a amintit de anumite lucruri. Poate părea puțin ciudat că notez în două locuri, dar îmi place să scriu liste pe ceva fizic, nu doar pe laptop/telefon.

Într-o călătorie prin mall, în care de fapt nu căutam nimic, am găsit câteva lucruri drăguțe, printre care ghiozdanul din stânga, care e de la Meli Melo. Și, da, știu că am cumpărat câteva genți în ultimul timp, dar nu am putut rezista. E foarte drăguț, are tot ce mi-aș putea dori de la un ghiozdan, nu e nici foarte mare, e chiar dimensiunea ideală pentru mine, plus că îl pot folosi și ca geantă de umăr. Are două găici și dacă prind una din barete de ea o pot folosi ca geantă și nu arată deloc ciudat. Pentru cineva ca mine, care le tot schimbă, asta e perfect, îmi ușurează viața.
Bine, l-am folosit mai mult pe post de ghiozdan pentru că mă cam doare umărul stâng în ultima vreme.


Și mai vreau să menționez trei canale de Youtube după care mă opresc. Primul este GradeAUnderA, care face videouri pe tot felul de subiecte, de la ranturi la tot felul de subiecte mai mult sau mai puțin amuzante. Recunosc că nu mi-a plăcut de la început, inițial chiar nu mi-a plăcut deloc, dar m-a convins fratimiu că devine mai interesant după câteva video-uri și a avut dreptate. Ne-am distrat împreună urmărind videourile lui.
Celelalte două canale sunt ale unor fete care încarcă videouri din jocul The Sims 4, LifeSimmer și Vixella. Mie îmi place Sims, dar nu mai am răbdare să stau să îl joc eu, sunt genul care se plictisește repede de aproape orice. Dar cumva, deși mă uit cel puțin la una dintre cele două de ceva luni, încă nu m-am plictisit. Poate e și faptul că ele par să știe ma multe despre cu ce se mănâncă jocul decât mine, eu nici nu sunt fan al jocurilor în general, nu am răbdare pentru așa ceva. Dar cumva îmi place să îi văd pe alții jucându-se, mi se pare mai interesant așa uneori.

Și asta e tot, credeam că o să iasă o postare ceva mai lungă, but oh well. 

Un comentariu:

  1. Am primit și eu acum ceva vreme o agendă identică :) Îmi plac mult și am vreo câteva agende, dar nu prea reușesc să le găsesc scopuri.
    Foarte drăguț și rucsăcelul :D

    RăspundețiȘtergere