The Greatest Showman

Nu aș putea spune că sunt mare fan al musicalurilor, în mare parte pentru că mereu mi s-a părut distracting atunci când începea un număr în care toți cântau. Dar ăsta e un film despre circ și nu am putut rezista tentației. Și chiar mi-a plăcut, cu totul, și m-am îndrăgostit de soundtrack!
Filmul este despre P.T. Barnum, cel care a creat, să zic așa, circul. Nu am cercetat povestea persoanei înainte de a vedea filmul, pentru că voiam doar să îl văd așa cum a fost făcut, fără să mă gândesc cât de aproape sau departe este de povestea reală. Nu știu cât de mult respectă Hollywood-ul din realitatea atunci când face genul ăsta de filme, și nu am fost niciodată prea curioasă să aflu. Dar să revenim la film.
Chiar mi-a plăcut, l-am văzut ieri și până acum nu m-am putut gândi la nimic care să mi se pară unrealistic. Poate sunt biased, dar m-am simțit foarte bine în timp ce mă uitam la ce au făcut în acest film, m-am trezit zâmbind de câteva ori la anumite lucruri care s-au întâmplat.
M-am așteptat totuși să fie prea... roz, dar nu a fost așa. Sunt multe lucruri care îi merg bine lui Barnum, dar are și câteva set backs pe parcurs și nu are chiar cel mai fericit și optimist final, cel puțin eu așa cred. Mi-a plăcut și că filmul nu l-a arătat pe Barnum ca persoana asta super bună, până la urmă ceea ce făcea el era o afacere. Modul în care la un moment dat își tratează vedetele chiar mi s-a părut realistic și a fost momentul în care am decis că îmi va plăcea filmul ăsta. Nu totul merge strună și spre final lucrurile nu arată bine deloc pentru Barnum. 
Cred totuși că ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost povestea de dragoste dintre personajele lui Zac Efron și Zendeya(stau prost la reținutul numelor). Ceva la poveștile de dragoste care nu ar trebui, din punctul de vedere al societății de atunci, să fie posibile... nu știu de ce, dar mereu mă atrag genul ăsta de povești, mai ales dacă nu se află în centrul poveștii. Pentru că asta e povestea lui P.T. Barnum, dar mai avem și alte personaje care ajung in the spotlight. Asta mi-a plăcut.
Cum ziceam, m-am îndrăgostit de soundtrack. This is me mi-a plăcut încă de când l-am auzit în trailer, dar din celelalte cântece din film mi-au mai plăcut foarte mult A million dreams, Come alive, The greatest show și From now on. Astea ar fi preferatele mele.
Și dacă tot vorbim de câtece, Hugh Jackman m-a impresionat plăcut. Nu l-aș fi luat de cântăreț. Nu o avea voce de operă, dar pentru filmul ăsta eu cred că s-a descurcat destul de bine. My humble opinion. 
I really liked this movie, și chiar l-aș recomanda. Nu mă pot gândi la niciun lucru negativ de spus despre film, deși sunt convinsă că nu e perfect. Dar m-a făcut să mă simt bine și pentru mine asta e suficient.

Comentarii