January wrap-up

În ciuda tututor așteptărilor mele, am terminat mai mult de o carte luna asta. Cu toată sesiunea și proiectele, am reușit să citesc trei cărți, eu sunt destul de mulțumită de număr momentan. Până nu termin masterul, nu am pretenții legat de numărul de cărți pe care le voi citi de la o lună la alta. Așa:
  1. Neverwhere de Neil Gaiman. E o carte foarte bizară, avem o lume ascunsă de ochii celorlalți, sau mă rog, una pe care oamenii obișnuiți nu o văd, în care se întâmplă tot felul de lucruri. Mi-a plăcut foarte mult, Gaiman se numără acum printre autorii mei preferați, vreau să citesc tot ce a scris. Recomand! 4/5
  2. Prea mulți zei pentru un deșert de Doina Roman. Asta este cartea lunii februarie în cadrul proiectului Blogosfera SF&F, recenzia va apărea pe 14 februarie. Ăh, și asta e o carte bizară, doar că asta nu pot să spun că mi-a plăcut. Nu i-am dat nici rating pe Goodreads, pentru că pur și simplu nu pot să cuantific ce este în romanul ăsta prin niște stele. Totuși, pe lângă următoarea carte, asta conține câteva idei chiar interesante.
  3. CHOICE(Choice #1) de Livia Furia. Asta este cartea lunii martie din proiectul menționat mai sus. Nu știu de ce am decis să le citesc pe cele două în ianuarie, iar pentru asta trebuie să aștept atâta ca să apară recenzia... Dar, dacă nu ar fi fost proiectul, probabil că nu aș fi citit cartea asta. Este foarte slabă, din punctul meu de vedere. 1/5
După toate astea, cred că mă voi întoarce la Saga dinastiei de Habsburg a lui Jean des Cars, care chiar e o carte interesantă, mi se pare fascinantă istoria de la un timp. Și îmi și place mult stilul autorului. Sper să o termin în februarie, după care poate voi mai citi din poveștile cu Sherlock Holmes. Vom vedea.

Comentarii