Achiziții(53)

Anul ăsta nu am mai cumpărat chiar atât de multe cărți, cel puțin până acum. Bine, am avut o comandă mai mare de cărți pe Elefant, iar o parte din ea nu cred că o să mai vină, dar asta este. Nu am de gând să fac nimic în legătură cu asta. 


Pentru că încă mai fac parte din proiectul Blogosfera SF&F, am cumpărat Prea mulți zei pentru un deșert de Doina Roman și CHOICE de Livia Furia. Oameni și zei de Rodica Bretin s-a tot recomandat tot pentru acest proiect și am încercat-o și eu. Pe scurt, pentru că recenziile sunt mai lungi, nu mi-a plăcut niciuna din cele trei cărți.


Am mai cumpărat când căutam să adun de o comandă pe Librărie.net Rudolf de Habsburg de Jean des Cars, pe care oricum îl cumpăr când îl găsesc pe la reduceri. Am mai multe cărți ale lui în bibliotecă pe care încă nu le-am citit. Și am mai cumpărat tot atunci Cum să oprești timpul de Matt Haig, pentru că am mai citit de el Umanii care mi-a plăcut destul de mult.


Apoi de la Final Frontier am cumpărat doar Împăratul ghețurilor de Ana-Maria Negrilă și Arlequine de George Cornilă, pentru că erau noi și erau pe genurile pe care îmi place să le citesc. Pe Ana-Maria Negrilă am mai citit-o și mi-a plăcut. Celălalt autor e nou pentru mine și e proză scurtă, dar am înțeles că ar fi scrisă mișto. Voi vedea eu când o voi citi. 

Iar ultimele cărți sunt luate de pe Elefant. Mă rog aproape toate. Cu excepția cărții din dreapta.  


Am luat în sfârșit Bacalaureat de Ovidiu Eftimie, pentru că Arhanghelul Raul m-a distrat, deci o țin pentru când o să vreau să citesc ceva fun și simplu și scurt. Tăișul sabiei de Joe Abercrombie l-am luat pentru că tot auzisem de autor și am tot vrut să încerc, plus că era redusă la vreo 10 lei, măcar nu e regretul prea mare dacă o fi să nu îmi placă. Și Greva păcătoșilor de Florin Chirculescu am cumpărat-o pentru că o să fie la Blogosfera SF&F. Am emoții, că are peste 1000 de pagini, dar am înțeles că ar fi realism magic, iar eu cu genul mă împac destul de bine. 

Astea-s toate cărțile pe care le-am adunat anul ăsta. De citit... nu prea am avut timp în ultima vreme, dar nu am ce să fac. Sper totuși ca după ce termin masterul să citesc mai mult.

2 comentarii: