Avengers: Infinity War

Acum că am văzut filmul ăsta de două ori, pot în sfârșit să vorbesc despre el. Doar ca idee, l-am văzut prima dată în 3D, iar apoi m-am dus să îl văd și în Imax. Se vede mult mai bine în Imax după părerea mea. O parte din problemă s-ar putea să fi fost vina mea, că sunt mioapă și mi s-a părut că s-a văzut mult mai bine pe un ecran mai mare, mai ales la scenele mai întunecate. În fine, să revin la subiect.

Chiar nu am știut la ce să mă aștept de la filmul ăsta. Adică, știam că the big bad va fi Thanos și că filmul va include foarte mulți eroi, dar altfel chiar nu am avut idee la ce să mă aștept. Și trebuie să spun că m-a luat prin surprindere, mai ales spre final. O să încerc să nu dau spoilere, chit că sunt convinsă că va fi greu, se întâmplă atât de multe în filmul ăsta!

Deci, Thanos vrea să adune toate cele șase pietre și să ucidă practic jumătate din populația universului, așa cum spune chiar Gamora în trailer.

Acțiunea o ia din loc destul de repede, după ce îl vedem pe Thanos la începutul filmului, și lucrurile nu se liniștesc nicio clipă.

Ok, de acum încolo posibile spoilere, nu știu cum aș putea vorbi despre filmul ăsta fără. Scuze.

Ok, acțiunea se petrece pe mai multe planuri. Avem o echipă formată din Iron Man, Spiderman, Doctor Strange și o parte din Gardienii Galaxiei, o echipă formată din Thor, Rocket și Groot, iar ultima echipă este formată din Captain America, Black Widow, Hulk, War Machine, Falcon, Vision, Scarlet Witch și cei din Wakanda. Fiecare încearcă în felul său să îl oprească pe Thanos din a aduna toate cele șase pietre. Sper că nu am uitat să menționez vreun personaj.

Recunosc că cel mai mult mi-au plăcut părțile din film în care era prezent Spiderman și, da, sunt biased, pentru că e personajul meu preferat. Dar nu e nimic la filmul ăsta de care să mă pot plânge foarte tare. Bine, ar fi finalul, dar am depășit momentul, să zic așa. Nu m-aș fi așteptat nici în ruptul capului ca Marvel să facă ce a făcut în filmul ăsta, chit că sunt sigură că nu toate morțile vor fi permanente. Nu îmi pot închipui ce s-ar putea întâmpla în Avengers 4 ca să schimbe situația actuală, dar am încredere în ceea ce a spus Doctor Strange. Și abia aștept să văd filmul Captain Marvel. E un personaj pe care eu nu îl știu absolut deloc și tare sunt curioasă să aflu cine este acest personaj. Știu că filmul are loc în anii '90, but still.

So, yeah, mie mi-a plăcut per total și abia aștept să apară Avengers 4, chit că știu că mai durează un an până atunci. Între timp, Tumblr e locul unde tot găsesc tot felul de teorii, which is actually fun for me, mai ales că nu citesc benzile desenate și e interesant de aflat diverse lucruri, chit că e foarte posibil să nu aibă nicio legătură cu următorul film din seria Avengers.

Comentarii