May wrap-up

Nu mai știu cum să încep postările astea, mai ales că citesc din ce în ce mai puțin. În mai am terminat o singură carte și trei manga. După ce am tot vrut să citesc Noragami mult timp, mi-am dat seama că nu o să se ieftinească probabil niciodată prea mult, așa că mi-am luat primele trei volume, iar acum trebuie să văd cum fac să continui seria fără să exagerez. Anyway.

Cartea pe care am terminat-o a fost Împăratul ghețurilor de Ana-Maria Negrilă (3/5), care a fost cartea lunii mai pentru Blogosfera SF&F. Mi-a plăcut mai mult față de ultimele cărți citite pentru proiectul ăsta, dar nu al fel de reușită ca seria Stelarium. Bine, e și o reeditare a unei cărți apărute acum vreo zece ani, o fi și ăsta un motiv. Recomand în continuare seria Stelarium totuși și abia aștept volumul 3!

Cele trei volume de manga din poză le-am citit în două zile, and now I want more. Am văzut anime-ul acum ceva timp și de atunci tot am vrut să citesc manga ca să aflu și eu ce se mai întâmplă cu povestea. Nu știu exact câte volume de manga a adaptat anime-ul, așa că am luat-o cu începutul și îmi place foarte mult până acum. Îmi amintesc multe din ce se întâmplă în volumele astea ca fiind în anime, dar au fost și câteva diferențe între cele două. Și, cum ziceam, I want more, dar cum nu sunt ieftine probabil ar trebui să mai aștept un pic până să mai cumpăr. Am în plan să scriu despre seria asta o dată ce ajung la zi și au apărut până acum 18 volume.

Cam asta ar fi. Nu cred că voi citi prea mult anul ăsta, but oh well, asta e. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu