Achiziții(54)

Nu prea mai am idei de postări în ultimul timp, so this seems appropriate. Bine, de fapt, mai am un pic din colecția completă de povestiri cu Sherlock Holmes, dar nu știu dacă o termin săptămâna asta, deoarece chef, but I will finish it this month. Scuzați romgleza. 

Anul ăsta cred că m-am descurcat mai bine în a nu cumpăra atât de multe cărți. Am cumpărat 22 până acum, iar pe unele dintre ele deja le-am citit. Iar o parte din cărți le-am cumpărat pentru Blogosfera SF&F și le consider cumva în altă categorie. În fine, să trec la subiect.

Am cumpărat în ultimele luni și cărți fizice și cărți digitate, o parte din ebook-uri sunt de pe Google Play Books, iar altele sunt de pe Amazon.O să încep cu cele fizice.

După ce mi-am tot dorit să citesc manga asta, mi-am cumpărat primele trei volume din Cărturești. Nu sunt chiar ieftine, părerea mea, și le-am citit în două zile, but I love them and I regret nothing! 

Am fost la Bookfest anul ăsta, de unde mi-am luat doar trei cărți, pentru că tot ce mi-aș fi dorit de acolo mi s-a părut prea scump. Dar apoi am găsit cărțile de mai sus cu zece lei bucata și nu am putut să rezist. Mi-am luat 1984 de George Orwell, pentru că am început să o citesc în română și nu mi-a plăcut cum sună, dar nu aș putea spune de ce, așa că english it is. Am citit un pic ca să văd cum e în engleză și mi-a plăcut mai mult așa. Și mi-am mai luat The invisible man și The war of the worlds de H.G. Wells, pentru că am citit The time machine de același autor și de atunci îmi tot propun să citesc și alte scrieri ale lui.

Trecând la cărțile digitale, am așa:

Volumele 4, 5 și 6 din Noragami, pentru că eram într-un fel de slump și voiam continuarea seriei. Le-am citit deja, iubesc în continuare această manga. Voi cumpăra și restul volumelor în timp, tot digital cel mai probabil, e varianta cea mai ieftină și cea mai comodă.

Am mai cumpărat de pe Play Books How to stop time de Matt Haig, pe care o am și în română. Mă simt ca o snoabă că tot am o problemă cu traducerile. Mi-a plăcut mai mult cum suna varianta în engleză, dar cartea în sine m-a plictisit atât de tare încât nu am terminat-o. That was a bust, but oh well. Iar ultimele două cărți sunt de pe Amazon. Pentru că aproape am terminat colecția cu Holmes m-am gândit că ar fi cazul să fac rost de poveștile cu Arsene Lupin, scrise de Maurice Leblanc, pentru că de ce nu? Oricum în general îmi plac poveștile ce au în centru hoți. Și mi-am mai luat The long way to a small, angry planet de Becky Chambers pentru că m-a convins articolul Georgianei, plus că era la un preț foarte mic pe Amazon în varianta ebook și nu am putut să rezist.

Astea sunt toate cărțile pe care le-am achiziționat în ultimele luni. Aș zice că sper să nu zacă prea mult necitite, dar încă am o listă destul de lungă cu alte volume pe care tot îmi zic că le voi citi într-o zi. 

2 comentarii:

  1. Cărți frumoase. Mult spor la citit să ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur că te-am convins, sper să-ți placă romanul :) Lecturi plăcute și spor cu Sherlock ^^

    RăspundețiȘtergere