Fast&Furious 7

Înainte să vorbesc despre film, trebuie să fac o mențiune importantă: am văzut filmul ăsta fără să știu care e de fapt povestea din spatele seriei ăsteia. Singurul film din serie pe care cred că l-am văzut de la un cap la celălalt e Tokyo drift, dar nu mai țin minte nimic din el. Din fericire, fratele meu mi-a explicat ceea ce trebuia să știu. Și pot spune că, deși nu știu povestea, tot am înțeles ce s-a întâmplat, adică suficient cât să nu fie confusing, și mi-a păsat mai mult decât m-am așteptat. O să recunosc că filmul ăsta a fost mai mult decât curse și explozii(dar a avut multe explozii).
Nu o să spun despre ce e filmul, pentru că nu mi-ar ieși nimic coerent. Mai ales că nu știu exact de unde a pornit totul. Bine, mi s-a povestit, dar nu mă pot pronunța având în vedere că nu am văzut restul filmelor. Voi zice doar că se întâmplă mult mai multe decât m-am așteptat.
Problema e că nu prea știu ce să spun despre film, pentru că știu prea puține despre serie. Dar mi-au plăcut personajele principale, m-am prins care sunt legăturile cu ele și am reușit să aflu suficiente cât să nu fiu băgată în ceață de tot ce se întâmpla. Cred că printre favoriți ar fi Brian, deși nu aș putea explica de ce. Dar și Letty mi-a plăcut destul de mult. Recunosc de asemenea că mi-au dat un pic lacrimile pe la final, e un speech acolo destul de emoționant și trist.
Sigur, sunt unele chestii ușor exagerate, mai ales exploziile, dar cu astea sunt deja obișnuită, în filmele astea mașinile mereu explodează foarte repede. Iar personajele rezistă la lucruri la care mă îndoiesc că s-ar supraviețui în viața reală, dar trec cu vederea. Adică, dacă filmul ar fi fost realist, s-ar fi terminat prea repede.
Acum, s-ar putea să nu fiu foarte corectă aici, dar din câte am înțeles filmul ăsta i-a adus pe toți aproape de punctul în care începuseră, mă refer aici că se arată lucruri care se întâmplau la începutul seriei, cel puțin asta am înțeles eu la final. Totuși, cred că ceea ce a făcut ca filmul ăsta să îmi placă a fost tocmai relațiile dintre personaje, păreau foarte apropiați și loiali, așa cum i-a numit cineva în film. Îmi place când personajele s-ar ajuta no matter what. Plus că scenele de acțiunea au fost super filmate, au arătat foarte calumea.
Mi-a plăcut mai mult decât m-am așteptat. Poate că nu voi vedea vreodată restul filmelor, dar cred că ăsta a meritat, mai ales că am fost foarte sceptică atunci când am așteptat. Habar n-am ce e de capul postării ăsteia, dar voiam să vorbesc despre film, pentru că mi-a depășit așteptările.

Comentarii

  1. Te invit să participi la campania de încurajare a lecturii ,,Tânăra lectură” ,organizată de mine , pe blogul meu personal ,cu un simplu click aici : http://newcomiclife.blogspot.ro/p/campania-nationala-tanara-lectura.html ! Arată-le că ,,omul învățat își poartă mereu averea cu dânsul! ”

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu