7 ani!

Mă tot gândesc de câteva zile ce aș putea scrie în postarea asta. Și am și scris câteva lucruri, dar am șters tot, că nu mi-a plăcut cum a ieșit. Nicioadă nu m-am priceput să scriu despre asta, deși mă tot încăpățânez să marchez momentul. Deci... blogul ăsta are de-acum șapte ani, ceea ce mi se pare uimitor, într-un fel. În afară de citit, cred că ăsta e cam singurul hobby de care m-am ținut în mod cât de cât constant pentru atâta timp. M-aș fi așteptat fie să mă plictisesc, fie să îmi găsesc alte ocupații până acum, dar nu, sunt încă aici și încă îmi place ce fac pe blogul ăsta. Și asta mă bucură, unul din goal-urile mele pentru anul ăsta a fost să pot marca șapte ani de blog, deci pe asta o pot bifa de pe listă.

Și dacă tot am ajuns la numărul ăsta, mi-am zis că blogul ar avea nevoie de o schimbare de imagine. Am aceeași temă pe blog de ceva ani, nu mai știu exact de câți. Și, cum Blogger a introdus câteva teme noi, am zis să arunc o privire. Așa că acum blogul are haină nouă și mie una chiar îmi place cum arată acum. Mi s-a părut enervant de făcut modificări, dar până la urmă cred că arată mai ok acum. Posibil să mai schimb anumite detalii pe parcurs, dar în mare așa va rămâne, măcar o perioadă.

Nu știu cum de au trecut așa repede toți anii ăștia. Când am creat blogul ăsta aveam șaisprezece ani..., iar acum am douăzeci și patru și nu mă văd renunțând la blog în viitorul apropiat. Îmi place colțul ăsta de internet în care pot scrie despre orice consider că merită povestit. Și m-a ajutat să cunosc un număr de oameni până acum și asta e ceva la care nu m-aș fi așteptat, pentru că asta e ceva ce am început să fac și pentru că voiam să pot povesti cuiva chestii și în viața reală nu prea aveam cui. Îs mai singuratică de fel. Și, totuși, au existat oameni care m-au convins că merită să ies din casă, la evenimente și altele asemenea, pentru a cunoaște lume nouă. Și mă bucur că am făcut-o, am cunoscut mulți oameni fain așa. Și de fapt totul a pornit de la faptul că îmi place să citesc.

Mai noi mi s-a pus în cap că vreau să ajung la zece ani cu blogul ăsta. Cumva, am senzația că dacă ajung la zece, o să pot face asta pentru totdeauna. Nu știu câtă dreptate am, dar vreau să mențin blogul ăsta viu cât mai mult timp cu putință. Știu că postez tot mai rar, dar nu am ce-i face. După ce termin masterul mi-ar plăcea să postez mai des. Dar vom vedea.


Nu știu unde voi fi într-un an de acum încolo, dar sper ca blogul să fie încă unul din hobby-urile mele. Vă mulțumesc tuturor celor care citiți acest blog, nu cred că blogul ar mai fi ceea ce este fără voi!

Comentarii

 1. Felicitari pentru aniversare!! Imi cer scuze de absenta, dar vreau sa stii ca blogul inca-ti este citit, chiar daca singura dovada din partea mea e un numar care creste la accesari. Mult succes de-acum inainte!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult! :D

   Îmi lipsește blogul tău, btw, nu ai mai postat de ceva timp.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu