Achiziții(51)

În ultimele luni am mai adunat câteva cărți. Țin totuși să menționez că nu am mai cumpărat multe cărți deodată în ultimul timp. Bine, mai am o comandă dată pe Okian care o să vină la anul, în ianuarie, dar în afară de asta, în ultimele luni am mai cumpărat câte o carte sau două. Problema e că nu am mai avut atât de mult timp pentru a citi cărțile astea și s-au tot adunat. 
Dar să trecem la scopul postării.

Meseria de romancier de Haruki Murakami am primit-o cadou de Sfântă mărie, Murakami e unul din autorii meu preferați, o să îi citesc toate cărțile eventually. Anihilare de Jeff Vandermeer are o poveste interesantă. Am comandat-o împreună cu multe alte cărți de pe Elefant, nu toate pentru mine, iar din toată acea comandă nu a venit decât cartea asta. Iar când am sunat mi s-a spus că acea comanda nu a fost inregistrată, și am renunțat la ea, mai am diverse neplăceri când vine vorba de Elefant. Arhitecții speranței de Alexandru Lamba am luat-o de la Antares Fest și sunt curioasă să văd cum o să mi se pară. Tot de la Antares am mai cumpărat Moartea vie de Daniela Faur, pe care am încercat să o citesc, dar nu mi-a plăcut, o să spun câteva cuvinte în wrap-up despre asta; și Dragon de Anamaria Borlan pe care încă nu am încercat să o citesc. Mai am și Ora 12 de Alexandra Gold, care e un roman grafic, l-am citit și nu mi s-a părut cine știe ce.
Restituirea de Anamaria Bancea am luat-o pentru că am auzit lucruri bune, sunt curioasă și chiar sper să îmi placă. Următoarele două cărți sunt de la Gaudeamus. E vorba de Secretul regelui nemuritor de Mircea Țara, un prolog la romanul Inima dragonului. Romanul mi s-a părut la final doar ok, dar vreau să văd ce altceva va mai scrie autorul, de aceea am cumpărat această nouă cartea a lui. Și tot de acolo am luat Povestiri de la marginea realității 2 de Dan Rădoiu, care nu mi-a plăcut la fel de mult ca prima carte, dar îl recomand totuși în continuare pe autor. 
Mi-am luat Țara vinului de Mo Yan pentru că era la reducere pe Elefant și în baza faptului că mi-a plăcut singura carte a autorului pe care am citit-o. Cam pe același principiu am luat și Saga favoritelor de Jean des Cars, cu diferența că am citit trei cărți scrise de el și practic fac colecție, le cumpăr de câte ori le văd la reducere. Și sper să ajung să le și citesc cândva curând. Și mai am Povestea slujitoarei de Margaret Atwood, despre care am auzit foarte multe și sunt curioasă să văd cum o să mi se pară. Sunt convinsă totuși că nu va fi chiar ușor de citit, știu în mare cam despre ce estea vorba.
Mai am un pic, please bear with me. Astea sunt primite. Am auzit în principiu de toate, chit că nu știu subiectul fiecăreia, dar știu titlurile. Ultima ta zi de Daniel Cole și Ultimul polițist de Ben H. Winters din ce am citit pe spate sunt thrillere, iar de cea din urmă am mai auzit de pe youtube și sună ca ceva ce poate fi foarte fain. Poftă de ciocolată de Care Santos și Confess de Colleen Hoover nu știu exact despre ce sunt, dar am tot văzut titlurile.

Astea sunt ultimele cărți pe care le-am adunat anul ăsta, am vrut inițial să le includ și pe cele de la Okian, dar am aflat apoi că nu vor ajunge anul ăsta. Nu pot spune că mă deranjează, nu e ca și când nu aș avea ce să citesc.

Comentarii

 1. Frumoase achiziții și foarte diverse! Îmi doresc și eu tare mult cartea lui Atwood.
  Lectură plăcută, în continuare, Leontina!

  RăspundețiȘtergere
 2. Deci îmi place de mor tot ce văd aici; ai niște cărți noi așa diverse în bibliotecă, și abia aștept să-ți aud părerile în legătură cu ele (dar mai ales la Murakami și Atwood). Aștept să văd ce ai comandat și de la okian ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și eu abia aștept să vină cărțile de la Okian :)
   Sper să nu aștepte prea mult pe rafturi cărțile astea, sunt mai ales curioasă în legătură cu cartea lui Murakami.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu