Mini recenzii filme(#3)

În ultimele câteva luni am văzut câteva filme despre care nu am destule de spus pentru o postare întreagă, așa că le-am adunat și voi povesti un pic despre ele acum. Vreau să mai vorbesc și despre alte lucruri în afară de cărți, și ăsta ar fi unul dintre ele.

Fast and furious 8
Filmele astea au multe hibe dacă stai să le analizezi în detaliu, dar pe de altă parte sunt fun de privit. Nu sunt ceva extraordinar, sunt într-un fel desene animate, așa cum îi place mamei mele să zică.
Am văzut filmul ăsta acum câteva luni bune, și m-am distrat urmărindu-l și apoi amuzându-mă pe seama unor detalii care nu fac cel mai mult sens(știu că am scris greșit, e intenționat). Eu merg la genul ăsta de filme când fie nu am ceva mai bun de făcut, fie vreau să mă gândesc la altceva pentru vreo două ore, iar atunci când l-am văzut a fost exact ce trebuia. 
Încă pe amuz pe seama anumitor greșeli evidente din film. Dar seria asta nici nu mi se pare că se ia în serios, ceea ce e ok, din punctul meu de vedere. 


Baywatch
La ăsta chiar nu știu ce am căutat, că știam că va fi o porcărie, și asta a și fost. Din prima scenă mi-am dat seama că va fi o prostie.
Îmi amintesc că parcă simțeam cum îmi mor neuronii uitându-mă la filmul ăsta, nimic nu avea sens, personajele sunt meh, iar tipul pe care îl joacă Zac Efron e... nici nu am cuvinte. 
Încearcă el ceva cu prietenie și chestii, dar nu îi iese, iar plotul e atât de subțire și de paralel cu realitatea, că devine și greu de privit după un timp.
Dar asta îmi trebuie, că știam că nu va fi un film bun.


American Made
Aici am greșit eu, am crezut că ăsta va fi ca majoritatea filmelor în care joacă Tom Cruise în ultimul timp, gen cu multă acțiune și chestii, ca Mission Impossible. Nu a fost așa. Filmul este inspirat dintr-o poveste reală, a lui Barry Seal, care ajunge să fie traficant de droguri, și recrutat de CIA pentru că era un pilor bun.
Mi s-a părut prea lung și destul de plictisitor. A avut și elemente interesante, mai ales că nu știam povestea asta, dar per total nu cel mai interesant film pe care l-am văzut în ultima perioadă. Și mi s-a părut și un pic cam lung spre final.


Hitman's bodyguard
Ei, ăsta a fost un film chiar distractiv, și l-am văzut de două ori. M-am distrat pe tot parcursul filmului. Ryan Reynolds joacă un bodyguard care trebuie să îl ducă pe un criminal în siguranță pentru a depune o mărturie. Și evident că mai nimic nu merge conform planului, e și o fostă iubită implicată, e foarte fun.
Și scenele de acțiune mi s-au părut bine făcute, mi-a plăcut să le urmăresc.
Sigur, dacă stai să te gândești, e un pic ridicol filmul, dar e atât de plăcut de urmărit, încât chiar nu mi-a păsat. Mai e nevoie și de astfel de filme, și mie îmi place Ryan Reynolds ca actor, mai ales în comedii.


Thor: Ragnarok
Mi-a plăcut, e distractiv, și mi-a plăcut să îi văd pe Thor și pe Hulk în situația din film, dar per total nu mi s-a părut chiar ceva special. A avut momentele lui filmul, dar, nu știu, Thor nu a fost niciodată preferatul meu, și mi se pare că ăsta e diferit față de primele două filme din trilogia personajului. 
Dar m-a enervat personajul ăla care tot făcea referințe pe care nu știu de unde le știa. Am uitat cum îl cheamă și mi-e prea lene să caut să văd cine era.
Mi-a plăcut însă finalul, și toată lupta și abia aștept următorul film al lui Marvel. Bine, cel mai mult aștept să văd Infinity War, dar mai am ceva de așteptat până atunci.

Și cam astea ar fi momentan, cel puțin astea sunt cele pe care mi le-am notat.

Comentarii

  1. the hitman's bodyguard este de fapt povestea lui deadpool care-l ptotrjează pe nick fury a cărui minte a fost amestecată cu a lui jules winnfield și puțin din valentine :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai că la asta nu mă gândisem, dar are un anume sens :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu