June wrap-up

Iunie nu a fost o lună minunată pentru mine, în principiu pentru că dizertație. Am eu destule nemulțumiri în ceea ce privește acest subiect, dar o să mă abțin, că oricum nu mai are rost. Dar am terminat, am timp acum, deci sper să citesc mai mult în următoarele luni ale anului. Bine, am și nimerit luna asta mai multe cărți care nu m-au atras și pe care le-am abandonat, ceea ce nu a ajutat la starea generală de slump. But anyway.

Am citit luna asta trei manga, volumele patru, cinci și șase din Noragami, electronic, via Google Books, pentru că le-am găsit cel mai ieftin acolo și chiar îmi place cum se citește manga pe tabletă. Cu ocazia asta, am mai găsit și alte cărți care mă interesează la prețuri care mi se par foarte ok, dar divaghez. Îmi place in continuare manga asta. Îmi place povestea și îmi plac personajele. O să scriu despre ea mai pe larg probabil după ce ajung la zi și având in vedere că sunt 18 volume apărute până acum și că încerc să nu cumpăr prea multe deodată, va dura ceva. Dar eu una aș recomanda manga asta.

În afară de asta, am mai citit Firefight de Brandon Sanderson, volumul doi din trilogia Reckoners. Primul volum nu m-a impresionat, dar am rămas totuși curioasă, iar volumul ăsta mi s-a părut mult mai bun. Sanderson construiește mai mult lumea învolumul ăsta, personajele mi-au părut și ele mai mult decât niște stereotipuri, plus că se întâmplă tot felul de chestii în volumul ăsta. Ce mi-a plăcut totuși cel mai mult a fost discuția legată de Epics și dacă e obligatoriu să fie toți personaje negative sau nu. Tare sunt curioasă să văd cum se va încheia seria, având in vedere modul cum s-a încheiat acest volum. All in all 4/5.

Momentan citesc The name of the wind de Patrick Rothfuss și îmi place foarte mult! 

Un comentariu:

  1. Mo Yan e un autor de calitate, deși nu am citit nimic de el, sunt sigur că exegeții nu greșesc când îi descriu opera. Plus că a câștigat și Nobelul, deci asta spune multe. Lecturi frumoase să ai!

    RăspundețiȘtergere